66 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο θάνατος μιας έφηβης κοπέλας, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έρχεται να συγκλονίσει μια οικογένεια και ολόκληρη την τοπική κοινωνία ενός νησιού.

Είδος:Δράμα, Θρίλερ
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Ναταλί Δούκα
Πρωταγωνιστούν:Ναταλία Swift, Κώστας Νικούλι, Κατερίνα Λέχου, Χρήστος Λούλης
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι
2021-05-14
Διαδοχικές ανατροπές, κρυφές σχέσεις και αναπάντητα ερωτήματα κρατούν τον θεατή σε εγρήγορση από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Αποτέλεσμα; Να ανυπομονείς να ανακαλύψεις τι θα γίνει παρακάτω.
71
Chris
2021-05-12
Αν και το τέλος θα σας αφήσει με 1000 ερωτηματικά η άποψή μας είναι πως και βέβαια αξίζει να δείτε το "42°C" γιατί δεν παύει να είναι μία πάρα πολύ καλή προσπάθεια.
70
Βασιλική Γερονίκου
2021-05-10
Η ελληνική μυθοπλασία έχει πλέον αλλάξει, επενδύει και τολμάει, και το «42°C» είναι σίγουρα ένα καυτό αλλά και ολόφρεσκο παράδειγμα.
70
Απόστολος Κίτσος
2021-05-08
Το μυστήριο δείχνει θελκτικό, αν η λύση του θα αξίζει τον κόπο, θα το μάθουμε στο τέλος, πάντως είναι ευδιάκριτο ότι η ελληνική παραγωγή έχει κάνει βήματα μπροστά και έχω την αίσθηση ότι και το «42°C» μοιάζει να έχει θέση σε διεθνή πλατφόρμα, π.χ. στην Apple TV αν με ρωτούσες.
70
Ιωσηφίνα Γριβέα
2021-05-06
Η σειρά δεν προσαρμόζει την ιδέα της σε εικόνες ξένων παραγωγών που την έχουν εμπνεύσει. Την ενσωματώνει σε ένα δοκιμασμένο φορμάτ με υψηλές προδιαγραφές παραγωγής, κατασκευάζοντας μία ξεκάθαρα ελληνική ταυτότητα. Ήταν καιρός.
50
Ηλίας Φραγκούλης
2021-05-04
Η νέα σειρά της COSMOTE TV δεν κάνει ένα απότομο ή τεράστιο βήμα προς τη σύγκριση με το τηλεοπτικό προϊόν του εξωτερικού, όμως, στέκει με αξιώσεις στο πλαίσιο της ελληνικής παραγωγής και πηγαίνει το όλο θέμα λίγο παραπέρα, τονίζοντας (και) τη σημασία που έχει το σενάριο στην ανάδειξη ενός ποιοτικότερου μέλλοντος.
50
Ειρήνη Μιχοπάνου
2021-05-02
Υπήρξαν καλά μεμονωμένα στοιχεία (όπως η απεικόνιση της ψυχολογικής αστάθειας της Λένας), καλές ερμηνείες αλλά δυστυχώς δεν συνενώθηκαν καλά για να βγει ένα ομοιογενές μείγμα άρτιας κινηματογράφησης πολλά υποσχόμενης!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση