56 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το όνομά του έχτισε μια αυτοκρατορία. Το στιλ του καθόρισε μια εποχή. Ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας Χάλστον εκτοξεύεται στη δόξα προτού εκτροχιαστεί η ζωή του.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ντάνιελ Μίναχαν
Πρωταγωνιστούν:Γιούαν Μακγκρέγκορ, Μπιλ Πούλμαν, Ρεμπέκα Νταγιάν, Ντέιβιντ Πίτου
Διάρκεια:44-53
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
75
Nikos Vel 
2021-05-12
Το Halston είναι ενδιαφέρον και διασκεδαστικό, όμως δεν παύει να είναι κάπως "πρόχειρο". Τα πέντε επεισόδια δεν καταφέρνουν να διηγηθούν την ιστορία του δημοφιλούς σχεδιαστή μόδας όπως θα έπρεπε, όμως αυτό δεν μπορεί να επισκιάσει την λαμπερή ερμηνεία του Ewan McGregor.
70
Νατάσσα Καρυστινού
2021-05-10
Προπάντων, η σειρά Halston είναι μια αφήγηση του αμερικανικού καπιταλισμού: το σενάριο ερευνά την κοινωνία των ευκαιριών, τη σχέση μεταξύ δημιουργών και χρηματοδοτών (με τον Bill Pullman στον ρόλο του μεγαλοεπιχειρηματία David Mahoney), τον λυσσαλέο ανταγωνισμό για τη δόξα και το χρήμα -το περιθώριο για αισθήματα, για φιλία, για αλληλεγγύη είναι μικρό.
60
Άγγελος Πολύδωρος
2021-05-08
50
Γιώργος Κρασσακόπουλος
2021-05-06
Ο κόσμος που χτίζει το «Halston» μπορεί να δείχνει επίπλαστος και λίγο σαν ένα ena pret a porter αντίγραφο μιας couture σειράς, αλλά ακόμη κι έτσι, σε κάνει εύκολα να αφήσεις το επόμενο επεισόδιο να ξεκινήσει αμέσως μόλις τελειώσει το προηγούμενο.
40
Αγγελική Καρυστινού
2021-05-04
Μπορεί να είναι ό,τι πρέπει για binge-watching το Σάββατοκύριακο. Πέραν τούτου όμως δεν καταφέρνει να ξεπεράσει τα όρια ενός συμβατικού και μάλιστα όχι ολοκληρωμένου biopic.
40
Χρυσαυγή Πατσάκη
2021-05-02
Παρότι είναι ιδανικό για ένα ανέμελο binge-watching, το "Halston" δεν είναι προορισμένο να αφήσει να μείνει στην ιστορία, σε αντίθεση με τις δημιουργίες του ανθρώπου που επιχειρεί να απεικονίσει.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση