74 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένας ακούσιος φόνος οδηγεί έναν άντρα σε έναν σκοτεινό ιστό ίντριγκας και φόνων. Μόλις βρίσκει την αγάπη και την ελευθερία, ένα τηλεφώνημα επαναφέρει τον εφιάλτη.

Είδος:Δράμα, Μυστηρίου
Χώρα:Ισπανία
Δημιουργός:Χάρλαν Κομπέν
Πρωταγωνιστούν:Μάριο Κάσας, Αλεξάντρα Χιμένεζ, Άουρα Γκαρίδο, Χοσέ Κορονάδο
Διάρκεια:50-71
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
86
Nikos Vel 
2021-05-12
Μπορεί να μην αποφεύγει μερικά συνήθη κλισέ, όμως δεν έχει και πολύ σημασία. Κάποιοι μπορεί να το θεωρήσουν υπερβολικό, στα δικά μου μάτια όμως είναι απολαυστικό και πανέξυπνο.
80
Μάνος Νομικός
2021-05-10
Μία από τις καλύτερες σειρές μυστηρίου και ανατροπών πριν ξεκινήσετε τα καλοκαιρινά μπάνια. «Καταδυθείτε» άφοβα!
80
Στέλλα Παπασαραφιανού
2021-05-08
Η βαριά και αινιγματική ατμόσφαιρα του μύθου χτίζεται κατά κύριο λόγο πάνω σε στέρεα θεμέλια, με γρήγορους ρυθμούς, με νεύρο και τον παράγοντα της ανατροπής να κυριαρχεί εν προκειμένω μέσα από επιτυχημένα plot-twists που σίγουρα ξαφνιάζουν το κοινό και το παρακινούν να προσπαθήσει να διαβλέψει καλύτερα το τι έπεται κάθε φορά.
70
Νίκος Δρίβας
2021-05-06
Το The Innocent μας κάνει να θέλουμε να μάθουμε για την συνέχεια, σε κάθε επεισόδιο νιώθεις ότι έχει προσφέρει καλές στιγμές, ενώ οι ηθοποιοί συμβάλλουν με θετικό τρόπο γενικότερα την εξέλιξη των γεγονότων.
70
Ραφαέλλα Ράλλη
2021-05-04
Εμείς θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε πάντως. Οι τίμιες ερμηνείες και οι "κακοτοπιές" που αποφεύγουν οι σεναριογράφοι είναι ένα καλό κίνητρο. Αρκεί να μη διαψευστούμε στην πορεία.
60
Παύλος Γκουγιάννος
2021-05-02
Σίγουρα δεν βλέπεται το ίδιο ξεκούραστα και αβίαστα με άλλες αντίστοιχες ταινίες ή σειρές που τις βλέπεις μονορούφι, διότι κουράζει η έκταση που παίρνει, παρόλα αυτά είναι μια αξιοσημείωτη παραγωγή με καλές ερμηνείες.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση