70 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Αυτό το πρωτοποριακό σίριαλ, μέσα από μια σειρά τηλεφωνικών συνομιλιών, διηγείται το χρονικό της μυστηριώδους ιστορίας μιας ομάδας αγνώστων, οι ζωές των οποίων διαλύονται λίγο πριν συμβεί ένα ολοκληρωτικά καταστροφικό γεγονός.

Είδος:Μυστηρίου
Χώρα:Γαλλία, ΗΠΑ
Δημιουργός:Φέντε Αλβαρέζ
Πρωταγωνιστούν:Λίλι Κόλινς, Νικ Τζόνας, Πέντρο Πασκάλ, Ροζάριο Ντόσον
Διάρκεια:12
80
Zedikous
2021-04-06
Προσωπικά δεν με κούρασε καθόλου να διαβάζω μόνο υπότιτλους καθώς παράλληλα σου δίνεται και η ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις την φαντασία για το πως είναι εμφανισιακά οι χαρακτήρες αλλά επίσης να φέρεις εικόνες στο μυαλό σου από σοκαριστικές σκηνές του κάθε επεισοδίου. Ιδανική σειρά για binge-watching ή για την ώρα του φαγητού.
70
Άννα Μαρία Χατζηστυλιανού
2021-04-04
Λένε ότι μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Ωστόσο, κάποιος θα μπορούσε να πει, ότι μια εικόνα είναι χίλιες κατά κάποιο τρόπο προκαθορισμένες λέξεις. Ποια θα ήταν, όμως, η τελική εικόνα που θα σχηματιζόταν, αν δίνονταν μόνο οι χίλιες λέξεις; Αυτό ακριβώς επιχειρούν να διαπιστώσουν οι δημιουργοί της σειράς Calls αφήνοντας τη φαντασία του κάθε θεατή ελεύθερη.
60
Γιώργος Κρασσακόπουλος
2021-04-02
Πιθανότατα το «Calls» δεν είναι η καταλληλότερη σειρά για binge watching αφού το αρχικό εύρημα χάνει την δύναμή του στον χρόνο η προσοχή σου μπορεί να αποσπαστεί όταν στην οθόνη βλέπεις μόνο μερικά γραφικά και λέξεις, αλλά ως μεμονωμένα επεισόδια, λειτουργούν εξαιρετικά ως μικρές δόσεις του αλλόκοτου.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση