64 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Οι κολλητές Τάλι και Κέιτ στηρίζουν η μία την άλλη σε όμορφες και άσχημες στιγμές, χάρη σε μια ακλόνητη σχέση που τις ενώνει από την εφηβεία έως τα σαράντα τους.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Μάγκι Φρίντμαν
Πρωταγωνιστούν:Κάθριν Χέιγκλ, Σάρα Τσοκ, Μπεν Λόσον, Μπο Γκάρετ
Διάρκεια:48-54
74
Catherine
2021-02-12
Το Firefly Lane ασχολείται με ερωτικές απογοητεύσεις, την οικογένεια, τον γάμο, την εγκυμοσύνη, τις επαγγελματικές επιλογές, το σεξ και την αγάπη – αλλά στο κέντρο όλων αυτών των θεμάτων είναι μια αέναη, απαράμιλλη και υγιής φιλία, που ξεπερνά τα συμβατικά όρια και μετατρέπεται σε αδερφική φιλία.
70
Γεωργία Παπαδοπούλου
2021-02-10
Ένα δράμα που βλέπεται με αρκετό ενδιαφέρον και αφήνει μία θετική εντύπωση με την ολοκλήρωση της σεζόν. Αν και θα μπορούσε με κάποιες αλλαγές να γίνει ακόμη καλύτερο.
70
Elena Fakou
2021-02-08
Το FireFly Lane είναι αντικειμενικά καλή σειρά. Την είδα μέσα σε 24 ώρες. Και νομίζω το ίδιο θα κάνεις κι εσύ.
70
Χρήστος Χρήστου
2021-02-06
Η Katherine Heigl και η Sarah Chalke έχουν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους και αποτυπώνουν πραγματικά μια πολύ δυνατή σχέση.
60
Μαίρη Βανδώρου
2021-02-04
Αν δεν έχετε δει τη σειρά αλλά έχετε διαβάσει το μυθιστόρημα, δεν χρειάζεται να μπείτε στον κόπο, βρείτε κάτι άλλο να περάσετε τον χρόνο σας. Αν πάλι έχετε δει τη σειρά αλλά δεν έχετε διαβάσει το βιβλίο, να σπεύσετε να το αγοράσετε. Το ίδιο ισχύει και για όσους δεν έχουν διαβάσει ούτε το βιβλίο και ούτε έχουν παρακολουθήσει τη σειρά.
40
Μαρία Γκιούλη
2021-02-02
Δυστυχώς, ενώ πρόκειται για μία γυναικεία υπόθεση -από συγγραφέα μέχρι showrunner (Μάγκι Φριντμαν) και από παραγωγή μέχρι πρωταγωνιστική δυάδα- το "Firefly Lane" προδίδεται και καταλήγει να μιλάει για μία φιλία κατά τα παλιά πρότυπα όπου τα τσιτάτα προσυπογράφουν αιώνια αφοσίωση και δηλώνονται με πάθος από τα ενδιαφερόμενα μέλη, aka BFF.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση