Λουπέν : Season 1(2021)
(Lupin : Season 1)  

74 Βαθμολόγιο
με βάση 18 κριτικές
8.0 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Από τις περιπέτειες του Αρσέν Λουπέν, ο ευγενής λωποδύτης Ασάν Ντιόπ θέλει να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα του για μια αδικία που προκάλεσε μια πλούσια οικογένεια.

Είδος:Αστυνομική
Χώρα:Γαλλία
Δημιουργός:Τζορτζ Κέι
Πρωταγωνιστούν:Ομάρ Σι, Λουντιβίν Σανιέ, Κλοτίλντ Έσμε, Νικόλ Γκαρσία
Διάρκεια:42-52
81
Cajsa
Lord of the Series
2021-01-20
Αποτελούμενη από μια εξωφρενική ληστεία και έναν χαρακτήρα που κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί για να αποκαλύψει την αλήθεια – είναι μια μικρή και απλή- αλλά ενδιαφέρουσα- σειρά που θα σας κερδίσει.
80
Άγγελος Πολύδωρος
myFILM.gr
2021-01-18
Έχει suspense, διαθέτει μπόλικο χιούμορ, πολύ καλή ερμηνεία από τον Omar Sy, αλλά και τους υπόλοιπους.
80
Στέλλα Παπασαραφιανού
Unboxholics.com
2021-01-16
Το πορτρέτο του ήρωα σκιαγραφείται με θαυμαστή ζωντάνια και αμεσότητα κάτι στο οποίο βεβαίως συμβάλλει η υποκριτική δεινότητα του Omar Sy ο οποίος όσον αφορά στη περσόνα που υποδύεται εδώ συχνά ανταποκρίνεται πλήρως στον ορισμό του poker face και του απρόβλεπτου, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τον δέκτη με τις αντιδράσεις και τις ενέργειές του καθώς και τα κίνητρα που υποβόσκουν στις τελευταίες αυτές.
70
Αγγελική Καρυστινού
BOVARY
2021-01-14
Οι ταξικές ανισότητες, το ζήτημα της φυλετικής ταυτότητας και ο ρατσισμός υποβόσκουν σε κάθε επεισόδιο, που αν και μερικές φορές προσπαθεί υπερβολικά να κάνει την έκπληξη, δεν χάνει σε καμία περίπτωση τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από μια καθαρά ψυχαγωγική σειρά.
70
Νίκος Δρίβας
Cineramen
2021-01-12
Έχει πολλά ενδιαφέροντα twists ειδικά στα τελευταία επεισόδια, με μερικές ανατροπές να είναι κάπως υπερβολικές, ωστόσο οι πιο πολλές πετυχημένες και γενικά σε καμία περίπτωση δεν χαλάει το τελικά αποτέλεσμα.
70
Οδυσσέας Αλάμπρας
Documento
2021-01-10
Το μεγάλο κέρδος της σειράς είναι η απόσταση από τα πρωτότυπα κείμενα και την εποχή του Μορίς Λεμπλάν προκειμένου να μεταφερθεί πιο ομαλά στις σύγχρονες μέρες η μελαγχολική γοητεία ενός τζέντλεμαν του υποκόσμου, διανθισμένη από αστυνομικό μυστήριο και στοιχεία της heist μυθοπλασίας.
70
Λήδα Γαλανού
FLIX
2021-01-08
Μέσα στην πολυτέλεια της γαλλικής μεγαλοαστικής τάξης και στο σκοτάδι των βιοποριστών, με μια διαρκή λάμψη παλαιού τύπου αλλά σ' ένα σενάριο απόλυτα μοντέρνο, ξεκινώντας μ' ένα θεαματικό heist και τελειώνοντας μ' ένα χαρακτηριστικό cliff hanger, το «Lupin» είναι εδώ για να αναδείξει την αξία του... καμουφλάζ, αλλά και να θυμίσει ότι κάποιοι άνθρωποι περνούν, έτσι κι αλλιώς, απαρατήρητοι στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις.
70
Μαρία Γκιούλη
MOVE IT
2021-01-06
Το "Lupin" εν τέλει είναι μία σειρά που ευχαριστιέσαι να βλέπεις γιατί σε κάθε επεισόδιο η ελπίδα ότι δεν θα πιαστείς κορόιδο από τον πρωταγωνιστή είναι ζωντανή, αλλά μένει μη πραγματοποιήσιμη.
70
Ιωσηφίνα Γριβέα
Oneman.gr
2021-01-04
Το πρώτο μέρος του Lupin κλείνει απότομα. Έχουμε ξαναδεί το ίδιο φαινόμενο στο Netflix. Συμβαίνει όταν η συνέχεια είναι εγγυημένη. Δε θα έχουμε ποτέ νομίζω παραπάνω καλοστημένα, υπομονετικά, ανάλαφρα crime thrillers με φυλετική και ταξική συνείδηση απ' όσα μπορούμε να αντέξουμε, οπότε είναι παραπάνω από καλοδεχούμενη.
60
Μπάμπης Δούκας
Esquire
2021-01-02
Σαν μία κλασική παραγωγή που ακολουθεί το format του heist, ακριβώς όπως το La Casa de Papel, δείχνει με μία πρώτη ματιά ενδιαφέρον. Δεν έχει τόση δράση αλλά είναι έξυπνο και ήρεμο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση