63 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
8.3 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Τα οκτώ αδέλφια της οικογένειας Μπρίτζερτον αναζητούν την αγάπη και την ευτυχία στην υψηλή κοινωνία του Λονδίνου. Εμπνευσμένο από τα επιτυχημένα βιβλία της Τζούλια Κουίν.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Κρις Βαν Ντούσεν
Πρωταγωνιστούν:Αντζόα Άντο, Τζούλι Άντριους, Λορέιν Άσμπουρν, Τζόναθαν Μπέιλι
Διάρκεια:57-73
80
Γεράκου Γιώτα, Στελίνα Θεοδοσοπούλου 
2021-01-12
Το Bridgerton αποφάσισε να δώσει κάτι διαφορετικό, ρίχνοντας στο είδος λίγο "Gossip Girl" υπό την φωνή της μοναδικής Julie Andrews, πανέξυπνο και μοντέρνο χιούμορ και πιο σέξυ καταστάσεις.
75
Nikos Vel 
2021-01-10
Δεν θα χαρακτήριζα τη σειρά ως αριστούργημα, αλλά ως μία ωραία ευκαιρία για binge watching, αφού περιλαμβάνει τα 3 σημαντικά συστατικά, σκάνδαλα – πολύ σεξ – και μία έκπληξη για το φινάλε.
70
Ιωάννα Βαρδαλαχάκη
2021-01-08
Μια σειρά απολαυστική μέσα στην ρηχότητά της.
60
Λήδα Γαλανού
2021-01-06
Το «Bridgerton» είναι η σειρά οκτώ επεισοδίων που θα δεις μονορούφι, ακόμα και χωρίς να την αγαπήσεις, χωρίς ν' ανυπομονείς για το δεύτερο κύκλο.
40
Άγγελος Πολύδωρος
2021-01-02
Πρόκειται για μια εξαιρετικά πλούσια και θεαματική (σε ντεκόρ και κοστούμια) σαπουνόπερα, με δεκάδες λευκούς και έγχρωμους ηθοποιούς, που δεν θυμίζουν άγγλους ευγενείς (η αμερικανική κοψιά και προφορά, δεν αντέχονται), αλλά τους υποδύονται κάνοντας απέλπιδες προσπάθειες, μέσα σε πύργους και εντυπωσιακά σαλόνια με τους πιο απίθανους ενδυματολογικούς και αρχιτεκτονικούς συνδυασμούς.
50
Μαρία Γκιούλη
2021-01-02
Τελικά καταλήγεις να βλέπεις όλη την σειρά όχι απαραίτητα από πραγματικό ενδιαφέρον για όλους τους συμμετέχοντες αλλά από καθαρή περιέργεια για το πόση δύναμη κρύβει πια η οπτική ενός ανθρώπου που κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά και δύσκολα πρόκειται να το κάνει.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση