71 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένας επιχειρηματίας εκβιάζεται: εάν δεν πληρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, τυχαίοι άνθρωποι θα πεθάνουν. Εμπνευσμένο από το διήγημα του Τζακ Λόντον.

Είδος:Θρίλερ
Χώρα:Ισπανία
Δημιουργός:Ματέο Χιλ, Μιγκέλ Μπάρος
Πρωταγωνιστούν:Λούις Τοσάρ, Μάρτα Μπελμόντε, Γκιγέρμο Τολέδο, Κάρλος Μπλάνκο
Διάρκεια:50
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Ειρήνη Μιχοπάνου
2021-01-10
Πρόκειται για μια πολύ καλή σειρά, άκρως ενδιαφέρουσα (βέβαια αφού βασίζεται σε ελληνικό μύθο) και πετυχημένη στο να παρουσιάσει έναν κόσμο χωρίς ελπίδα, χωρίς λύτρωση με μια μαυρίλα που τρώει σιγά σιγά τα σωθικά του ανθρώπινου είδους απογυμνώνοντας τον από κάθε ηθική αναστολή!
74
Nikos Vel 
2021-01-08
Από σεναριακή άποψη, τα έξι επεισόδια είναι ό' τι πρέπει για να καλύψουν επαρκώς, και να μην κουράσουν κιόλας, την ιστορία. Η ανάπτυξη της προσωπικά μου άρεσε πολύ και μου δημιουργούσε επεισόδιο-επεισόδιο μεγάλη ανυπομονησία αναφορικά με την εξέλιξη και την κλιμάκωση της.
70
Νίκος Δρίβας
2021-01-06
Μπορεί ενδιάμεσα για λίγο ευτυχώς να χάνει λίγο την μπάλα αλλά σε αποζημιώνει με τα τελευταία εξαιρετικά επεισόδια και ειδικά στο φινάλε έχει αγωνία και ένταση, δίνοντας ένα ικανοποιητικό φινάλε.
70
Άννα Μαρία Χατζηστυλιανού
2021-01-04
Το Minion of Midas καταφέρνει να κρατήσει το μυστήριο και την αγωνία του θεατή μέχρι το τέλος. Stream it!
60
Άγγελος Πολύδωρος
2021-01-02
Σκηνοθετικά η σειρά είναι καλή και με εξαίρετη σκοτεινή φωτογραφία (που περιλαμβάνει και σκηνές πλήθους μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων στο πρώτο επεισόδιο), αν και θα μπορούσε να έχει εξαντλήσει το θέμα της σε τέσσερα επεισόδια.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση