68 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
9.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μια παντρεμένη σύμβουλος και ένας νεαρός πληροφορικάριος ξεκινούν ένα φλερτ που πάει κόντρα στις κοινωνικές νόρμες και οδηγεί στην αναθεώρηση όλης της ζωής τους.

Είδος:Κομεντί
Χώρα:Σουηδία
Δημιουργός:Λίσα Λάνγκσεθ
Πρωταγωνιστούν:Ίντα Ένγκβολ, Μπγιορν Μόστεν, Κάρλα Σεν, Ρέινε Μπρίνολφσον
Διάρκεια:26-34
80
Οδυσσέας Αλάμπρας
2020-11-12
Ξεχάστε τα στερεότυπα γύρω από τους ψυχρούς κι ανέκφραστους Σουηδούς και βουτήξτε άφοβα στα άναρχα, κωμικά ύδατα της τολμηρής σειράς του Netflix.
70
Ελένη Μπεζιριάνογλου
2020-11-10
Ενώ η σειρά δεν διαθέτει κανένα πρωτότυπο σενάριο, δημιουργεί μια σειρά εκπλήξεων που κάνει κάπως απρόβλεπτη τη συνέχεια. Αυτό σε συνδυασμό με την εκρηκτική χημεία των δύο πρωταγωνιστών μπορεί να σε κάνει να κολλήσεις στην οθόνη για ώρες.
70
Πέτρος Καλογεράς
2020-11-08
Η σειρά έχει χιούμορ, είναι hot, είναι ανατρεπτική και έχει μια πρωταγωνίστρια κάτι περισσότερο από αντάξια του ρόλου της.
70
Λίνα Ρόκου
2020-11-06
Το «Έρωτας & Αναρχία» δεν μένει μόνο «στα γκομενικά» αλλά θέτει με ειλικρίνεια μια σειρά ερωτημάτων γύρω από την σημερινή μας πραγματικότητα από το political correctness μέχρι και την ψυχική υγεία. Και το κάνει με τρυφερότητα ξέροντας ότι οι άνθρωποι δεν είναι άσπρο μαύρο, ούτε ότι υπάρχουν απόλυτοι χαρακτηρισμοί για τις συμπεριφορές τους.
60
Αγγελική Καρυστινού
2020-11-04
Το «Love and anarchy» έχει τα συστατικά μιας ανατρεπτικής κομεντί, κατάλληλης αν μη τι άλλο για τα βράδια της καραντίνας.
60
Άννα Μαρία Χατζηστυλιανού
2020-11-02
Από τις αστείες καταστάσεις που δημιουργούνται με το παιχνίδι της Sofie και του Max μέχρι τις πιο βαθιές, το Love & Anarchy έχει σίγουρα τα χαρακτηριστικά μιας κομεντί που αξίζει να δείτε.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση