71 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η μοίρα τριών ανθρώπων καθορίζεται σημαντικά από τη μάχη του Τευτοβούργιου Δρυμού το 9 μ.Χ., όπου γερμανικά φύλα εμπόδισαν την επέκταση του ρωμαϊκού στρατού.

Είδος:Περιπέτεια
Χώρα:Γερμανία
Δημιουργός:Άρνε Νόλτινγκ, Γιαν Μάρτιν Σαρφ, Αντρέας Χέκμαν
Πρωταγωνιστούν:Λόρενς Ρουπ, Ζαν Γκουρσό, Ντέιβιντ Σάτερ, Ρόναλντ Ζέρφελντ
Διάρκεια:41-51
90
Ματίνα Γρόλλιου
2020-11-12
Η νίκη των γερμανικών φύλων στη μάχη του Τευτοβούργιου Δρυμού στάθηκε όμως και νίκη για το Netflix. Επενδύοντας σε μια παραγωγή με πρωτότυπη υπόθεση, φρέσκα πρόσωπα και γυρισμένη στη γερμανική γλώσσα (στοιχείο που προσδίδει αληθοφάνεια στο όλο εγχείρημα), η πλατφόρμα βγήκε και πάλι ασπροπρόσωπη.
80
Chris
2020-11-10
Η σειρά συνιστάται ανεπιφύλακτα για Binge Watching. Ο μικρός αριθμός αλλά και η ποιότητα των επεισοδίων σίγουρα βοηθούν και το τέλος κάθε επεισοδίου σίγουρα θα σας ωθεί στο να δείτε άλλο ένα και άλλο ένα μέχρι να έχετε ολοκληρώσει την σειρά!
70
Γιώργος Ρομπόλας
2020-11-08
Σίγουρα, δεν είναι κάποιο αριστούργημα που θα αφήσει εποχή, ήταν όμως από εκείνες τις επικές σειρές που μπόρεσαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
70
Teo Ziakas
2020-11-06
Το Barbarians είναι μια πάρα πολύ καλή και προσεγμένη σειρά. Το γεγονός ότι η ιστορία βασίζεται σε πραγματικά ιστορικά γεγονότα, το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό.
65
Στέργιος Πουλερές
2020-11-04
Παρόλο που στα 6 επεισόδια του Barbarians υπήρχαν σκηνές με τη βαναυσότητα της εποχής και με όλα τα χαρακτηριστικά που ακολουθούσαν την έννοια της φυλής σε εκείνη την εποχή, μιας και τα γερμανικά φύλα δεν απείχαν πολύ σε δομή και λειτουργία από τους Βίκινγκς, το τελικό ζύγισμα βγαίνει λιποβαρές και μετά βίας μένει κάτι στον θεατή.
50
Δωροθέα Ανδρικάκη
2020-11-02
Μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ίσως όμως οι μάλλον ανέμπνευστοι χαρακτήρες της, με τους Ρωμαίους να παρουσιάζονται ως τραγελαφικά αλαζόνες και τους ήρωες από τη μεριά των γερμανικών φυλών να παραμένουν μονοδιάστατοι και προβλέψιμοι.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση