70 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένας κοινός θνητός στην Αρχαία Ελλάδα, ο Ήρων, ανακαλύπτει την αληθινή κληρονομιά του ως γιος του Δία και τον σκοπό του: να σώσει τον κόσμο από μια στρατιά δαιμόνων.

Είδος:Κιν. Σχέδια
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Κυριάκος Παρλαπανίδης, Βλάσης Παρλαπανίδης
Πρωταγωνιστούν:Ντέρεκ Φίλιπς, Τζέισον Ο' Μάρα, Κλόντια Κρίστιαν, Μέιμι Γκάμερ
Διάρκεια:30
92
Chris
2020-11-14
Το Blood of Zeus μας χάρισε 8 επεισόδια των 30 περίπου λεπτών στην 1η του Season. Η ιστορία εξελίχθηκε γρήγορα και χάρισε ανατροπές που έκαναν την θέαση της σειράς ακόμα καλύτερη. Η ελληνική μυθολογία χρησιμοποιήθηκε με ωραίο τρόπο και μας έδωσε καλογραμμενους χαρακτήρες παρουσιάζοντας τους όπως περιμένεις να τους δεις.
70
Νίκος Δρίβας
2020-11-12
Προσφέρει άφθονο fun (άλλωστε δεν περιμένεις και πολλά παραπάνω από μια τέτοια σειρά) και αν μη τι άλλο καταφέρνει να κάνει τον θεατή να ξεχαστεί και να περάσει καλά.
70
Χρήστος Μπακατσέλος
2020-11-10
Η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων του Netflix τιμά την ελληνική μυθολογία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με μια ιστορία γεμάτη βία, δράμα, προδοσία και αίμα.
70
Κώστας Τσιάλτας
2020-11-08
Το Blood of Zeus είναι μια σειρά που θα σε κάνει να περάσεις καλά στα 8 επεισόδια που διαρκεί η πρώτη σεζόν. Θα δεις αίμα και βία που περιμένεις από θεούς απέναντι σε θνητούς και σκοτεινούς στρατούς. Ίσως το σενάριο να είναι προβλέψιμο αλλά ο οπτικός τομέας θα είναι το highlight της πρώτης σεζόν.
70
Στέλλα Παπασαραφιανού
2020-11-06
Το σόου καταφέρνει να πλέξει με στιβαρότητα, ζωντάνια και νεύρο το κουβάρι μίας πλοκής που ακολουθεί γρήγορους ρυθμούς ως προς την εξέλιξη της δράσης, και σε μερικά κομβικά σημεία εκπλήσσει με την έκβαση που παίρνει.
60
Μαρία Πλουμάκη
2020-11-04
Κερδίζει σε δράση, χάνει στο συναίσθημα.
60
Άλκης Καζαμίας
2020-11-02
Το Blood of Zeus δεν είναι και κάποια σειρά η οποία ήρθε για να ταρακουνήσει τους θεατές. Είναι περισσότερο μία σειρά η οποία ακολουθεί τις πεπατημένες συνταγές των τυπικών σειρών του Netflix. Είναι κακό αυτό; Φυσικά και όχι! Γιατί η σειρά γνωρίζει ακριβώς το τι είναι και αυτό που είναι το στηρίζει μία χαρά.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση