67 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Με αφηγητή τον οκτάχρονο Άγγελο, βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου, η σειρά μας ταξιδεύει στα τέλη της δεκαετίας του '60, όταν η τηλεόραση έμπαινε δειλά-δειλά στα οικογενειακά σαλόνια.

Είδος:Κομεντί
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Νίκος Απειρανθίτης, Κατερίνα Μπέη
Πρωταγωνιστούν:Κατερίνα Παπουτσάκη, Μελέτης Ηλίας, Υβόννη Μαλτέζου, Τζένη Θεωνά
Διάρκεια:45
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
70
Μάνος Θηραίος
CINEMANO
2020-10-14
Μία από τις καλύτερες ελληνικές παραγωγές των τελευταίων χρόνων.
70
Άρτεμις Στυλιανού
Lavart
2020-10-12
Τα δύο πρώτα επεισόδια μας εξέπληξαν παραπάνω από θετικά. Η σκηνοθεσία της Όλγας Μαλέα θυμίζει πιο πολύ προσεγμένο κινηματογραφικό εγχείρημα σε ευρωπαϊκό φεστιβάλ. Θυμίζει τα χρώματα και τις υφές της εποχής με την ποιότητα που επιτρέπει η σημερινή τεχνολογία.
70
Στράτος Κερσανίδης
kersanidis.wordpress.com
2020-10-10
Χαρακτήρες ζωντανοί και γεμάτοι αντιφάσεις, σκληροί και τρυφεροί, πονηροί και αγαθοί, άνθρωποι με σάρκα και οστά, άνθρωποι της διπλανής πόρτας.
70
Στέργιος Πουλερές
Menshouse.gr
2020-10-08
Είναι η πιο προσεγμένη προσπάθεια της δημόσιας τηλεόρασης να πείσει το κοινό πως μπορεί να γίνει επιλογή μυθοπλασίας.
70
Πάνος Κοκκίνης
Oneman.gr
2020-10-06
Τα καλύτερά μας χρόνια είναι ένα υπέροχο, χιουμοριστικό και φουλ νοσταλγικό μακροβούτι στις ζωές τριών γενεών Ελλήνων. Γεμάτο ανεξίτηλες εικόνες από παιχνίδια στις αλάνες, πάκα με Μικρούς Ήρωες από το περίπτερο ως δώρο γενεθλίων, αντισυλληπτικά από το Παρίσι και άλλα ωραία και κινηματογραφικά.
60
Βασιλική Γερονίκου
αθηνόραμα
2020-10-04
«Τα καλύτερά μας χρόνια» είναι ρετρό, γλυκιά, ευδιάθετη και γεμάτη νοσταλγία αλλά και έξυπνες ιδέες που ταιριάζουν σε μια φροντισμένη παραγωγή.
60
Ηλίας Φραγκούλης
FreeCinema
2020-10-02
Είδα, λοιπόν, το πρώτο (έστω) επεισόδιο από «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» και... τα νέα είναι ευχάριστα. Είτε γιατί το format είχε καλές βάσεις «από γεννησιμιού του», είτε γιατί οι εδώ συντελεστές της σειράς έχουν καλύτερη... κινηματογραφική πείρα. Το οποίο, για μένα τουλάχιστον, είναι ένα ατού που «γράφει» στο αποτέλεσμα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση