63 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένα έγκλημα μίσους προκαλεί αναταραχές και βοηθά στη γρήγορη ανέλιξη τον Κουρτ Βαλάντερ στον ρόλο του ντετέκτιβ, στην πρώτη ιστορία του δημοφιλούς χαρακτήρα.

Είδος:Αστυνομική
Χώρα:Ην. Βασίλειο
Δημιουργός:Μπεν Χάρις
Πρωταγωνιστούν:Άνταμ Πόλσον, Ρίτσαρντ Ντιλέιν, Λιάν Μπεστ, Ελίζ Τσάπελ
Διάρκεια:42-53
78
Shadow
2020-09-06
Σεναριακά ήταν καλογραμμένη χωρίς υπερβολές ή κάτι που με "χάλασε" ιδιαίτερα. Επίσης κάτι που που μου άρεσε αρκετά είναι πως το τέλος του ήταν ανατρεπτικό αλλά και μυστηριώδες και ίσως αυτό το μη happy ending να ήταν και αυτό που έπρεπε για την σειρά.
70
Μάνος Νομικός
2020-09-04
Αν «ξεγυμνώσουμε» τη σειρά από το «βαρύ» όνομα Βαλάντερ, είναι μία πολύ καλή νέα Nordic Noir σειρά που μιλάει για το σήμερα (μετανάστες, ρατσισμός, βία). Αν προσπαθήσουμε – σώνει και καλά - να την συνδέσουμε με το παρελθόν και τις προηγούμενες σειρές, απέχει αρκετά και χάνει σε πολλά σημεία. Ίσως να είναι και μία ευκαιρία οι νεότεροι τηλεθεατές να μάθουν τι σημαίνει Κουρτ Βαλάντερ και να «βουτήξουν» στο τηλεοπτικό παρελθόν του επιθεωρητή, δεν θα χάσει κανείς.
40
Ανδρομάχη Σδούκου
2020-09-02
Αν η δημιουργία του Ben Harris ήταν μια νέα αστυνομική σειρά, πιθανά να αποτελούσε μια μέτρια επιλογή του είδους. Ως prequel ωστόσο, το "Young Wallander" βρίσκεται σε σημαντική σύγχυση και απογοητεύει με τους περισσότερους δυνατούς τρόπους.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση