77 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Δύο ανδροειδή είναι επιφορτισμένα με το καθήκον της ανατροφής ανθρώπινων παιδιών σε έναν μυστηριώδη παρθένο πλανήτη. Καθώς όμως η αναπτυσσόμενη ανθρώπινη αποικία απειλείται με διχασμό λόγω θρησκευτικών διαφορών, τα ανδροειδή ανακαλύπτουν πόσο επικίνδυνο και δύσκολο είναι να ελέγξουν τις πεποιθήσεις των ανθρώπων.

Είδος:Επιστ. Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Άαρον Γκαζικόφσκι
Πρωταγωνιστούν:Αμάντα Κόλιν, Τράβις Φίμελ, Αμπουμπακάρ Σαλίμ, Νιβ Άλγκαρ
Διάρκεια:42-54
86
Chris
2020-09-08
Το Raised By Wolves είναι ένα οπτικό επίτευγμα. Ένα σκηνοθετικά άρτιο project για το HBO Max που κλείνει το μάτι στο Netflix με στόχο την ποιότητα και όχι την ποσότητα. Οι ερμηνείες του Cast είναι ανατριχιαστικά καλές και δένουν υπέροχα με την δυστοπική ιστορία της σειράς.
80
Μάνος Νομικός
2020-09-06
ο αποτέλεσμα σε αποζημιώνει και με το παραπάνω. Το «Raised by Wolves» είναι η καλύτερη σειρά επιστημονικής φαντασίας της χρονιάς και μία τεράστια παραγωγή που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από μεγάλα κινηματογραφικά blockbuster.
70
Απόστολος Κίτσος
2020-09-04
Το "Raised by wolves" του ΗΒΟ ΜΑΧ ξεκίνησε με τα 3 πρώτα επεισόδια και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, καταφέρνοντας να συνδυάσει με φινέτσα το sci-fi, με το δράμα (και δη το θρησκευτικό ζήτημα/δίλημμα πίστης ή αθεϊσμού).
70
Πάνος Κοκκίνης
2020-09-02
Στο τέλος της ημέρας το Raised by Wolves (που αποκτά όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον όσο περνάνε τα επεισόδια-οπότε μην το κλείσεις, όπως πήγα να κάνω εγώ, στο πρώτο δεκάλεπτο) δεν είναι απαραίτητο να το αγαπήσεις. Αλλά να ξέρεις ότι θα σου σταθεί αδύνατον να το αγνοήσεις.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση