81 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Αληθινές υποθέσεις ανεξήγητων εξαφανίσεων, σοκαριστικοί φόνοι και παραφυσικά φαινόμενα δίνουν τροφή σε αυτήν την καθηλωτική αναβίωση της θρυλικής σειράς ντοκιμαντέρ.

Είδος:Ντοκιμαντέρ
Χώρα:ΗΠΑ
Διάρκεια:45
100
Άννυ Τζαβέλλα
2020-08-10
Αυτό που προκαλεί έντονο ενδιαφέρον αλλά και ανατριχίλα ταυτόχρονα είναι το γεγονός πως όλα αυτά που βλέπεις είναι πραγματικές ιστορίες. Τα Άλυτα Μυστήρια σε κάνουν να σκεφτείς την κάθε υπόθεση ξεχωριστά, και να θες να την ψάξεις ακόμη περισσότερο.
80
Γκρέτα Γιάτσου
2020-08-08
Το μοντάζ, οι ηθοποιοί, η ατμόσφαιρα και η εξιστόρηση των γεγονότων είναι μερικά από τα πράγματα που θα σας τραβήξουν. Κάθε επεισόδιο δεν έχει καθορισμένη διάρκεια, συνεπώς μερικά είναι μεγαλύτερα από άλλα. Φυσικά αυτό δεν επηρεάζει καθώς η ιστορία και η πλοκή κυλούν ομαλά και κρατούν το θεατή καθηλωμένο.
80
Δήμητρα Πραντάλου
2020-08-06
Αν ξεκινήσεις το «Unsolved Mysteries» στο Netflix, το πιο πιθανό είναι να μην κλείσεις μάτι!
77
Chris
2020-08-04
Η σειρά είναι πολύ καλά γυρισμένη και παρουσιάζει όμορφα τις υποθέσεις. Οι αναπαραστάσεις σε συνδυασμό με τις μαρτυρίες γνωστών και εμπλεκομένων δένουν όμορφα και σε βάζουν στην στιγμή του εγκλήματος.Το μυστήριο που κυριαρχεί σε όλη την σειρά σου προκαλεί και μια ανατριχίλα όταν σκέφτεσαι πως όλα αυτά είναι πραγματικές ιστορίες.
70
Aνδρομάχη Σδούκου
2020-08-02
Τα επεισόδια είναι καλογυρισμένα, οι ιστορίες ξεδιπλώνονται με ενδιαφέρον, ενώ η εκάστοτε πλοκή καταφέρνει να κερδίσει την προσοχή μας, και σε αυτό συμβάλλουν τόσο το μοντάζ και η ατμόσφαιρα όσο και οι απαραίτητες δόσεις ανατριχίλας και μυστηριακού δράματος.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση