56 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Με αφορμή τη μυστηριώδη εξαφάνιση της μητέρας τους λίγο μετά την άφιξή τους στη γενέτειρά της, δύο δίδυμα στην εφηβεία ανακαλύπτουν μυστικά για το "ήρεμο" χωριό.

Είδος:Μυστηρίου, Φαντασίας
Χώρα:Ιταλία
Δημιουργός:Έζιο Αμπάτε, Ιβάνο Φακίν, Τζιοβάνι Γκαλάσι, Τομάσο Ματάνο
Πρωταγωνιστούν:Βαλέρια Μπιλέλο, Λούκα Λοινέλο, Φεντερίκο Ρούσο, Μαργκερίτα Μόρκιο
Διάρκεια:45
70
Μάνος Νομικός
2020-06-06
Με τα δίδυμα σαν πρωταγωνιστές, μπορείς να κατατάξεις το «Κουρόν» και σαν ένα supernatural teen drama αλλά με έναν ευρωπαϊκό αέρα και μεγαλύτερο βάθος. Οι μικρές πόλεις και χωριά της Ευρώπης, με τις folk ιστορίες που κουβαλάνε, έχουν τη δική τους ξεχωριστή γοητεία και μυστήριο, κάτι που βγαίνει και στην ατμόσφαιρα της σειράς.
50
Στέλλα Παπασαραφιανού
2020-06-04
Το Curon μπορεί να θέλει να αγγίξει το πέπλο που χωρίζει τον κόσμο των ζωντανών από αυτόν της αντιπέρα όχθης με τον πένθιμο ήχο ενός μισοβυθισμένου σε μία λίμνη καμπαναριού, αλλά μάλλον ταράζει πολύ επιφανειακά τα νερά του τρόμου, και σου μένει περισσότερο ως μία δραματική αναζήτηση του ενδότερου εαυτού κάποιου και μία απόπειρα να εξιλεωθεί από λάθη των περασμένων.
48
Chris
2020-06-02
Με ένα κακό σενάριο, μέτριες ερμηνείες, αδιάφορους χαρακτήρες και την χειρότερη μουσική επένδυση που έχω ακούσει σε σειρά το μόνο καλό που έχει το Curon είναι ότι έχει μόνο 7 επεισόδια.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση