78 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πωλητές, αγοραστές και μεσάζοντες σε τρεις ηπείρους και έξι χώρες εμπλέκονται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι για την παράδοση ενός φορτίου κοκαΐνης.

Είδος:Δράμα
Χώρα:Ιταλία
Δημιουργός:Λεονάρντο Φασόλι, Μαουρίτσιο Κατς, Στέφανο Σολίμα
Πρωταγωνιστούν:Άντρεα Ράισμπορο, Γκάμπριελ Μπερν, Ντέιν ντε Χάαν, Χάρολντ Τόρες
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
81
Nikos Vel 
Lord of the Series
2021-09-08
Το ZeroZeroZero δεν "μιλάει" πολύ, όμως αυτό που έχει να πει το λέει με τρόπο "ωμό" και ξεκάθαρο. Μια σειρά που δεν πάει στην πεπατημένη και παρουσιάζει με τον πλέον κυνικό, αλλά πέρα για πέρα αληθινό τρόπο, το αλισβερίσι των ναρκωτικών.
80
menhouse.gr
Menshouse.gr
2021-09-06
Δεν θα προκαλέσει μεγάλη φασαρία το «ZeroZeroZero», είναι δεδομένο αυτό. Η έλλειψη ελαφρότητάς του είναι τόσο χαρακτηριστική και η σκοτεινιά της ατμόσφαιράς του τόσο αδιαπέραστη που το καθιστά ακατάλληλο για μαζικά κοινά. Οι λάτρεις του καλού crime drama όμως, ξέρουν: βλέπεις Σολίμα, είναι εγγύηση...
80
Ανδρομάχη Σδούκου
MOVE IT
2021-09-04
Οι βασικές ιστορίες διαπλέκονται με εξίσου δυνατές μικροαφηγήσεις, δείχνοντάς μας εύστοχα, καθόλου στυλιζαρισμένα, και με τον απαραίτητο κυνισμό, τι είναι αυτό που κινεί τον κόσμο σήμερα, τι ζητούν οι εκάστοτε συνθήκες και με ποιο κόστος.
70
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
LiFO
2021-09-02
Τα 8 επεισόδια γεμίζουν με την τριπλή αφηγηματική γραμμή του «ZeroZeroZero» που βασίζεται στο best seller του Ρομπέρτο Σαβιάνο, του Ιταλού συγγραφέα που ευθύνεται για τη γέννηση ενός είδους ανανεωτικού, ταυτόχρονα ψυχαγωγικού και αποκαλυπτικού.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση