Τα Πιτσουνάκια(2020)
(The Lovebirds) | Πρώτη προβολή: 22-05-2020

43 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Όταν ένα ζευγάρι στα πρόθυρα του χωρισμού μπλέκεται σε έναν φόνο, ξεκινά έναν άγριο αγώνα για να βρει τον δολοφόνο και να αποκαταστήσει το όνομά του.

Είδος:Κωμωδία, Περιπέτεια
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Μάικλ Σoουγουόλτερ
Πρωταγωνιστούν:Ίσα Ρέι, Κουμάιλ Ναντζιάνι, Πολ Σπαρκς, Άνα Καμπ
Διάρκεια:86
60
Απόστολος Κίτσος
2020-05-06
Δεν υπάρχει που να μην έχουμε ξαναδεί, όμως δεν είναι αυτό το ζητούμενο εδώ, αλλά να έχει ροή το ταινιάκι (τσεκ), όχι μεγάλη διάρκεια (τσεκ), χαβαλέ και πνεύμα (τσεκ) και δύο ζωντανές ερμηνείες από δύο ηθοποιούς με ταλέντο που δίνουν τσαγανό στις ατάκες τους (τσεκ), ώστε να δώσει μια σχετική υπεραξία στα 86 λεπτά που θα επιλέξετε να του αφιερώσετε.
50
Γιώργος Κρασσακόπουλος
2020-05-04
Μπορεί να μην υπάρχει τίποτα που να μην έχουμε ξαναδεί στο φιλμ, αλλά η Ρέι κι ο Ναντζιάνι κατορθώνουν να μεταμορφώσουν μερικά από τα γκαγκς του φιλμ σε αληθινά ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα και να πετύχουν την σωστή ισορροπία μεταξύ χημείας και γκρίνιας ενός ζευγαριού στο οποίο ο ένας γνωρίζει υπερβολικά καλά τον άλλο.
20
Νίκος Δρίβας
2020-05-02
Το Lovebirds καταλήγει να είναι μέτριο και σίγουρα μπορούσε να δώσει πολλά περισσότερα και το κάτι παραπάνω που θα μπορούσε να αξιοποιήσει η (όχι πρωτότυπη, αλλά αν μη τι άλλο οκ) κεντρική ιδέα, σε μια ταινία που ξεχνιέται πριν καν ολοκληρωθεί.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση