Ουπς! Ο Νώε Έφυγε...(2015)
(Ooops! Noah Is Gone...) | Πρώτη προβολή: 09-01-2020

40 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Ντέιβ και ο γιος του, Φίνι, ανήκουν στο περίεργο είδος των φρουφρούληδων, ένα αδέξιο και ιδιαίτερης όψης ζώο που φαινομενικά δεν κάνει για τίποτα - σε τέτοιο βαθμό που δεν τους επιτρέπεται η επιβίβαση στην Κιβωτό του Νώε. Με τη βοήθεια από δύο γραπίνες, της Χέιζελ και της κόρης της, Λία, ο Φίνι και ο Ντέιβ καταφέρνουν να περάσουν ως λαθρεπιβάτες. Όταν όμως η Κιβωτός αναχωρήσει, η Λία και ο Φίνι μένουν κατά λάθος πίσω και πρέπει να τα βγάλουν πέρα μόνα τους.

Είδος:Κιν. Σχέδια
Χώρα:Γερμανία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ιρλανδία, ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Τόμπι Γκένκελ, Σον ΜακΚόρμακ
Διάρκεια:87
60
Χρυσοστομάκης Λακταρίδης
2020-01-16
Πρωτότυπη σε ιδέες Ευρωπαϊκή ταινία κινουμένων σχεδίων με αξιαγάπητους χαρακτήρες, χιούμορ και ουκ ολίγες εκπλήξεις σε ό,τι αφορά τη πλοκή και τις εξελίξεις της που έχουν να κάνουν με το λόγο που τα ξεχασμένα πλάσματα, εκτός κιβωτού βρίσκονται εκτός λίστας.
50
Χάρης Αναγνωστάκης
2020-01-14
Η ιστορία της Κιβωτού του Νώε με χαριτωμένους ήρωες και ξεκαρδιστικές στιγμές και θετικά μηνύματα που θα αφήσει ικανοποιημένους και τους γονείς των πιτσιρικάδων.
50
zerVo
2020-01-12
Αναμφίβολα η κεντρική έμπνευση της μετατροπής του παραμυθιού του Νώε σε σενάριο για animation είναι πιασάρικη και στην έναρξη της, προτού ξεσπάσει η μπόρα έχει γκαφατζίδικη πλάκα, τόση που είναι υπεραρκετή για να διασκεδάσει την δεκάχρονη πιτσιρικαρία της πλατείας.
40
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
2020-01-10
Η έννοια του κοινωνικού αποκλεισμού και η σημασία της συντροφικότητας θίγονται διακριτικά –αλλά ουσιαστικά– μέσα από απλοϊκά αφηγηματικά ευρήματα, ενώ μένουν ανεκμετάλλευτες οι ενδιαφέρουσες προοπτικές της πλοκής.
40
Ζωή Γιαννακούλη
2020-01-08
Αρκετές στιγμές χιούμορ, φαντασία στη δημιουργία των χαρακτήρων και κάποια αραιά ξεσπάσματα σασπένς, ίσως αποτελούν τα μόνα προτερήματα που μπορεί να κρατήσει κανείς.
40
Λήδα Γαλανού
2020-01-06
Αυτή την έξυπνη ιδέα, γρήγορα τη μεταφράζουν σε μια σειρά από χαριτωμένα μεν, επαναλαμβανόμενα δε, κωμικά γκαγκ, ώσπου το κόνσεπτ της ταινίας να αντικατασταθεί από, απλώς, γρήγορες ριπές γέλιου. Τίποτε στραβό σ' αυτό, αν πρόκειται για το κοινό πολύ μικρής ηλικίας, που αναζητά μια ευχάριστη σπρωξιά στη μετάβαση από τις γιορτές στο σχολείο.
30
Τάσος Μελεμενίδης
2020-01-04
Φθηνή ευρωπαϊκή συμπαραγωγή που έρχεται με καθυστέρηση εδώ, με ποιότητα σχεδίων που δύσκολα αντέχεται σε μεγάλη οθόνη και ένα σενάριο που, μετά την αρχική του ιδέα, στερεύει.
10
Βαρβάρα Κοντονή
2020-01-02
Ό,τι πιο αλλοπρόσαλλο θα δεις εσχάτως, κι εσύ και το πιτσιρίκι σου, το «Ουπς! Ο Νώε Έφυγε...» είναι ένα animation με μηδενική καλαισθησία και την ίδια «γοητεία» των τριτοτέταρτων εκτρωμάτων που συνηθίζουν (αδικαιολόγητα) να βρίσκουν τον δρόμο τους προς τις ελληνικές αίθουσες, όσο και να μαλλιάζει η γλώσσα μας για το αντίθετο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση