Το Γεράκι του Φυστικοβούτυρου(2019)
(The Peanut Butter Falcon) | Πρώτη προβολή: 05-11-2019

69 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Ζακ, ένας νεαρός με σύνδρομο Down, εγκαταλείπει το πατρικό του για να εκπληρώσει το όνειρό του να γίνει ένας επαγγελματίας παλαιστής.

Είδος:Δράμα, Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Τάιλερ Νίλσον, Μάικλ Σβαρτς
Πρωταγωνιστούν:Σάια ΛαΜπεφ, Ντακότα Τζόνσον, Ζακ Γκότσαγκεν, Τόμας Χέιντεν Τσερτς
Διάρκεια:97
85
Αντιγόνη Γρηγοριάδου
2020-03-10
Η ιστορία είναι απλή, οι χαρακτήρες καταφέρνουν να σου γίνουν αγαπητοί ο καθένας με το δικό του τρόπο. Είναι μια όμορφη περιπέτεια, που αξίζει να δεις όταν έχεις ανάγκη από κάτι ευχάριστο αλλά όχι και ρηχό.
80
Νίκος Δρίβας
2020-03-08
Μιλάμε σίγουρα για μια εξαιρετική ταινία, η οποία κακά τα ψέματα είναι μια προσπάθεια που χρειαζόμαστε για να δώσει μια άλλη οπτική, χωρίς φανφάρες και κουραστικές αναλύσεις, μέσα από μια άκρως ενδιαφέρουσα ματιά.
70
Ζωή Γιαννακούλη
2020-03-06
Διδακτική, ενθαρρυντική και απόλυτα αυθεντική η προσπάθεια των Schwartz και Nilson, αξίζει μιάμιση ώρα από τον χρόνο μας...
60
Ένα κυνηγητό θέτει σε λειτουργία τη πλοκή, αλλά τη ζεστασιά προσφέρουν οι κεντρικοί χαρακτήρες, που παρουσιάζονται πειστικοί και βαθιά ανθρώπινοι μέσα στις ατέλειές τους.
50
Σταύρος Γανωτής
2020-03-02
Είναι γλυκό, είναι γειωμένα τρυφερό, είναι ανθρώπινο, είναι αρκετά απρόβλεπτο από σκηνή σε σκηνή, αλλά παραμένει ολιγόλογο στη σύντομη διάρκεια του, και λειτουργεί καλύτερα ως φίλος παρά ως μια γεμάτη κινηματογραφική εμπειρία.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση