Ποτέ δεν Είναι Αργά Κύριε Καθηγητά(2018)
(The Professor / Richard Says Goodbye)  Πρώτη προβολή: 07-11-2019

41 Βαθμολόγιο
με βάση 22 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Όταν ο Ρίτσαρντ, καθηγητής πανεπιστημίου, διαγνωστεί με μια ανίατη ασθένεια, αποφασίζει να εγκαταλείψει τα προσχήματα και τις κοινωνικές συμβάσεις και να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του όσο πιο έντονα και ελεύθερα γίνεται

Είδος:Δράμα, Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Γουέιν Ρόμπερτς
Πρωταγωνιστούν:Τζόνι Ντεπ, Ρόζμαρι ΝτεΓουίτ, Ντάνι Χιούστον, Ζόι Ντόιτς
Διάρκεια:90
60
Στράτος Κερσανίδης
ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
2019-11-20
Μια υπέροχη μαύρη κωμωδία που προσεγγίζει με χιούμορ ένα ιδιαίτερο ζήτημα και αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο την ανθρώπινη δύναμη και τις αξίες της ζωής
60
Γιάννης Ζουμπουλάκης
Το Βήμα
2019-11-18
Το ευτύχημα πάντως είναι ότι η ταινία αποφεύγει το κατά δύναμη κάθε κλισέ μελοδραματισμού που συνήθως συναντάμε σε αυτού του τύπου το σινεμά και δη το αμερικανικό.
50
Μαίρη Βανδώρου
www.artscript.gr
2019-11-16
Συμπαθητική ταινία, δεν τραβήχτηκε το σενάριο περισσότερο απ' όσο χρειαζόταν, βαραίνοντας και ξεχειλώνοντας την υπόθεση με περιττά. Δεν μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δε θα συγκινηθείτε, όμως είναι μια καλή επιλογή για να περάσετε τον χρόνο σας στον κινηματογράφο και φυσικά ο Johnny Depp, αποτελεί ένα δυνατό χαρτί ερμηνευτικά (και κυρίως για τις γυναίκες θαυμάστριες του).
40
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
Athens Voice
2019-11-14
Χωρίς πάντως και να εκπλήσσει, το φιλμ είναι απλώς μια συμπαθητική ματιά πάνω στον απολογισμό της ζωής και τη συνειδητοποίηση που έρχεται χωρίς προειδοποίηση.
40
Δημήτρης Δημητρακόπουλος
FLIX
2019-11-12
Επιχειρώντας να ακολουθήσει μια γλυκόπικρη διαδρομή για να εξυμνήσει τελικά την αδέσμευτη ελευθερία της σκέψης, το νέο φιλμ του Γουέιν Ρόμπερτς αποδεικνύεται υπερβολικά «ασφαλές» και ικανό να υπομονεύσει κάθε πιθανή αιχμή του.
30
Άντα Δαλιάκα
Έθνος
2019-11-10
Αρχιτέκτονας τούτης της βασισμένης στην εκκεντρικότητα και την υπερβολή τραγικωμωδίας είναι ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Γουέιν Ρότζερς, που συγκεντρώνει γνωστά ονόματα στο καστ με πρώτο-πρώτο αυτό του Τζόνι Ντεπ σε ένα ουσιαστικά one man show που προκαλεί εντύπωση όμως ποτέ δεν κλιμακώνεται σε βαθμό αναγνωρίσιμο της ψυχικής κάθαρσης του βασικού ήρωα.
30
Λήδα Γαλανού
efsyn.gr
2019-11-08
Στερεοτυπικό, μελιστάλαχτο δράμα που, ωστόσο, θυμίζει ότι, έστω κι ως ξεπέτα, ο Τζόνι Ντεπ δίνει πάντα θαυμάσιες ερμηνείες κι εξακολουθεί να είναι διαβολεμένα σέξι.
20
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
αθηνόραμα
2019-11-06
Τα κλισέ που κατρακυλούν σαν χιονοστιβάδα, η ραθυμία στο ρυθμό και το άκομψο χιούμορ, στα όρια του προσβλητικού, δημιουργούν σε κάθε πλάνο αυτού του υπαρξιακού δράματος μιαν αίσθηση αγγαρείας.
20
Δημήτρης Δανίκας
Πρώτο Θέμα
2019-11-04
Αποτυχία!
20
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
LiFO
2019-11-02
Γρήγορα η ιδέα εξατμίζεται σε μια διαδρομή που δεν οδηγεί πουθενά, όπως ακριβώς θέλει να δηλώσει συμβολικά το τελευταίο πλάνο σε αυτή την βαθύτατα ηθικοπλαστική σύγχρονη παραβολή.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση