Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο(2019)
(Terminator: Dark Fate) | Πρώτη προβολή: 31-10-2019

49 Βαθμολόγιο
με βάση 25 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Δύο δεκαετίες από τότε που η Σάρα Κόνορ εμπόδισε την Ημέρα της Κρίσης, ένας υψηλά προηγμένος και θανάσιμος Εξολοθρευτής ταξιδεύει πίσω στον χρόνο για να κυνηγήσει μια γυναίκα. Η επιβίωσή της εξαρτάται από τη συνεργασία της με δύο πολεμίστριες και ένα T-800.

Είδος:Περιπέτεια
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Τιμ Μίλερ
Πρωταγωνιστούν:Λίντα Χάμιλτον, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Μακένζι Ντέιβις, Νατάλια Ρέγιες
Διάρκεια:128
78
Σιλένα Νικολοπούλου 
2019-10-20
Επάξιος συνεχιστής των δύο πρώτων ταινιών και πιθανότατα η αρχή μιας νέας ιστορίας. Μένει πιστό στην παλιά συνταγή του Cameron, με επιπλέον μοντέρνες νότες.
70
Αλέξανδρος Κυριαζής
2019-10-18
Χωρίς καμία πρωτοτυπία στη πλοκή, η ταινία έχει εξαιρετικό ρυθμό, βρίσκει τρόπους να σε κρατάει συνεχώς σε εγρήγορση, είναι πέρα και πέρα διασκεδαστική αξιοποιώντας όχι μόνο τη δράση, αλλά και τη νοσταλγία, τους νέους και παλιούς ήρωες, μέχρι και το χιούμορ το οποίο κάνει την εμφάνισή του σε ακριβώς τις σωστές δόσεις.
60
Λήδα Γαλανού
2019-10-16
Το «Dark Fate» είναι ψυχαγωγικό σίκουελ και πολλά στοιχεία που έχουν λατρευτεί στη σειρά ταινιών δίνουν βροντερό «παρών»: η φρενήρης καταδίωξη σε αυτοκινητόδρομο, το υγρό μέταλλο που παίρνει το σχήμα της απέθαντης απειλής και οι κρεμαστές αλυσίδες σε βιομηχανικό περιβάλλον.
60
Χρήστος Μπακατσέλος
2019-10-14
Συνεχίζοντας την ιστορία σαν να μην υπήρξε κανένας «Εξολοθρευτής» μετά το «T2: Judgement Day», ο Τιμ Μίλερ παραδίδει ένα άξιο τρίτο μέρος φέρνοντας πίσω στη δράση όχι μόνο τον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, αλλά την πραγματική πρωταγωνίστρια του franchise, τη Σάρα Κόνορ.
50
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
2019-10-12
Η ταινία αυτή έχει ξεχωριστή αξία καθώς λειτουργεί κι ως κλείσιμο λογαριασμών με την παλιά ρομαντική eight-ίλα, τότε που ο Άρνι ως ασταμάτητη ρέπλικα μάς προειδοποιούσε ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει. Το βασικό ατού και στη νέα ταινία είναι ο ίδιος χαρακτήρας.
50
Νίκος Παλάτος
2019-10-10
Είναι έτσι φτιαγμένο το «Σκοτεινό Πεπρωμένο» ώστε να μιλήσει στην καρδιά των φίλων της σειράς του «Terminator». Από την άλλη, τούτο το έκτο κεφάλαιο στέκει και σαν αυτόνομο φιλμ (εν είδει reboot...), αφού σε αντίθεση με το αμέσως προηγούμενο «Γένεsys» δεν απαιτείται κάποια σπουδαία γνώση των παρελθόντων γεγονότων. Υπό αυτό το πρίσμα, ενδεχομένως θα απαλύνει τις άσχημες εντυπώσεις που είχαν αφήσει οι τρεις ταινίες που ακολούθησαν τις all-time classic πρώτες δύο, η τελική επίγευση όμως δεν είναι τέτοια που θα σε κάνει να μετράς τις μέρες μέχρι την... έβδομη επόμενη.
40
Χρήστος Μήτσης
2019-10-08
Τζέιμς Κάμερον (ως παραγωγός) και Λίντα Χάμιλτον επιστρέφουν για το τελευταίο (;) κεφάλαιο της διάσημης sci-fi saga, η οποία ολοφάνερα έχει χάσει πλέον τη δυναμική των πρώτων δύο –εμβληματικών για το είδος– ταινιών.
40
Κώστας Ζαλίγκας
2019-10-06
Τυπική διαδικασία αυτή η συνέχεια και ας έχει στο ρόστερ της τη Λίντα Χάμιλτον και την επίβλεψη του Τζέιμς Κάμερον. Καλογυρισμένο μεν, λίγο για να τραβήξει την προσοχή μας, δε.
30
Νεκτάριος Σάκκας
2019-10-04
Έκτο κεφάλαιο της ταλαιπωρημένης σειράς με τους Χάμιλτον και Σβαρτσενέγκερ να επιμένουν και τον Κάμερον να επανεμφανίζεται ως παραγωγός, όμως η παρουσία τους δεν σώζει πολλά σε αυτό το απευθείας σίκουελ των δύο πρώτων «Εξολοθρευτών» που άδοξα προσπαθεί να δικαιολογήσει την ύπαρξή του.
20
Δημήτρης Δανίκας
2019-10-02
Μία από τα ίδια
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση