Καρό Νίντζα(2018)
(Ternet Ninja / Checkered Ninja) | Πρώτη προβολή: 31-10-2019

60 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μία στοιχειωμένη κούκλα Νίντζα συνεργάζεται με τον Άλεξ για να πάρει εκδίκηση για τον φόνο ενός φτωχού παιδιού. Ο Καρό Νίντζα βοηθάει τον Άλεξ να αντιμετωπίσει τον τραμπούκο του σχολείου και να κατακτήσει το κορίτσι των ονείρων του, ενώ ο Άλεξ του μαθαίνει ότι μία αιματηρή εκδίκηση δεν είναι καλύτερη από ένα αιματηρό έγκλημα.

Είδος:Κιν. Σχέδια
Χώρα:Δανία
Σκηνοθέτης:Άντερς Μάθεσεν, Θορμπιόρν Κριστόφερσεν
Διάρκεια:82
70
Κωστής Δ. Μπίτσιος
2019-10-14
Ο Δανός δημιουργός επικεντρώνεται στην εκμετάλλευση των παιδιών της χώρας, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για το καθεστώς εργασίας, που συντηρούν οι πολυεθνικές εταιρείες στις πτωχευμένες μοναρχίες.
60
Χρήστος Μήτσης
2019-10-12
Κοινωνικές και πολιτικές αναφορές εισχωρούν έξυπνα σε ένα διασκεδαστικό όσο και αγωνιώδες animation, που ξεφεύγει από τα στάνταρντ του προεφηβικού κοινού.
60
Γιάννης Ζουμπουλάκης
2019-10-10
Έξυπνο κινούμενο στο οποίο μια κούκλα Νίντζα βοηθά ένα φοβισμένο αγόρι να ανδρωθεί.
60
Τάσος Μελεμενίδης
2019-10-08
Ξεφεύγοντας από την ανώδυνη θεματολογία αντίστοιχων και δημοφιλέστερων ταινιών, αλλά διατηρώντας ως βάση της αφήγησης το χιούμορ, αποτελεί μια από τις πιο ουσιαστικές εισαγωγές της ελληνικής αγοράς στο είδος του animation τα τελευταία χρόνια.
60
Χρυσοστομάκης Λακταρίδης
2019-10-06
Ο Δανός κωμικός Άντερς Μάθεσεν βασίζεται στο best-seller βιβλίο του και παρουσιάζει μία τολμηρή, αν μη τι άλλο, μαύρη κωμωδία κινουμένων σχεδίων που δεν ενδεικνύεται για μικρές ηλικίες καθώς η θεματική της αφορά μεγαλύτερα παιδιά.
60
Βαρβάρα Κοντονή
2019-10-04
Χρησιμοποιώντας κοφτερό λόγο και κάφρικο «ενήλικο» χιούμορ όπου αυτό χρειάζεται, οι Κριστόφερσεν και Μάθεσεν επιχειρούν να θέσουν επί τάπητος ένα σοβαρό ζήτημα (αυτό της παιδικής εργασίας) προκειμένου να διηγηθούν μια κατά τα άλλα γνωστή ιστορία που αφορά το ατομικό «ταξίδι» του Άσκε προς την αυτογνωσία και ύστατα την πίστη στον εαυτό του.
50
Δημήτρης Δημητρακόπουλος
2019-10-02
Σε μια παιδικοεφηβική ταινία που έγινε τεράστια επιτυχία στη χώρα της, οι Αντερς Μάθεσεν και Θορμπιόρν Κριστόφερσεν συνδυάζουν κλασικές νεανικές θεματικές με απρόσμενα σκοτεινά στοιχεία, όχι πάντα με απόλυτη συνοχή αλλά σίγουρα με μια τολμηρή οπτική που δεν έχουμε συνηθίσει στις «παιδικές» ταινίες.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση