Απρόσμενος Έρωτας(2018)
(El Amor Menos Pensado / An Unexpected Love) | Πρώτη προβολή: 26-09-2019

51 Βαθμολόγιο
με βάση 18 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

O Μάρκος και η Άνα μετράνε 25 χρόνια γάμου. Οταν ο μοναχογιός τους φεύγει από την επαρχία για να πάει στο κολέγιο, το ζευγάρι μπαίνει σε περίοδο κρίσης. Χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση, σαν να το είχαν σχεδιάσει καιρό, αποφασίζουν να χωρίσουν τους δρόμους τους. Λιτά και απέριττα, τόσο που θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν μια αμοιβαία απόφαση χωρισμού.

Είδος:Κομεντί
Χώρα:Αργεντινή
Σκηνοθέτης:Χουάν Βέρα
Πρωταγωνιστούν:Ρικάρντο Νταρίν, Μερσέντες Μοράν, Ζαν Πιερ Νοέρ, Κλαούντια Φοντάν
Διάρκεια:136
80
Άγγελος Πολύδωρος
2019-09-20
Η ταινία είναι διασκεδαστική, με πυκνούς και ζουμερούς διαλόγους, που εάν δεν σας κουράζουν θα τη βρείτε και ψυχαγωγική και εποικοδομητική.
60
Παύλος Γκουγιάννος
2019-09-18
Ένα απλό, μα όχι απλοϊκό, στόρι, που παρά την έλλειψη πρωτοτυπίας της ιστορίας και το ότι δεν προσθέτει κάτι καινούργιο στο ζήτημα των διαπροσωπικών σχέσεων, καταλήγει να σε συνεπαίρνει εξαιτίας ακριβώς αυτής της απολύτως ανθρώπινης απλότητας και αλήθειας. Η αλήθεια είναι αυτό που ενδιαφέρει και την ταινία, μιας και αλήθεια είναι ό,τι δεν παρασύρεται στην λήθη.
50
Χρήστος Μήτσης
2019-09-16
Διαλογικό σινεμά με σπιρτόζικο πνεύμα κι εγκεφαλικό χιούμορ, δέσμιο όμως των μακρών διαλόγων και μιας προβλέψιμης, συντηρητικής (κινηματογραφικά και ιδεολογικά) λογικής.
50
Λήδα Γαλανού
2019-09-14
Στερεοτυπική κομεντί που εξελίσσεται ακριβώς όπως φαντάζεται κανείς από την αρχή, κερδίζει γοητεία χάρη στους μαγνητικούς πρωταγωνιστές της και ιδιαίτερα τον τόσο ευέλικτο και γοητευτικό, πάντα, Ρικάρντο Νταρίν.
50
Ρόμπυ Εκσιέλ
2019-09-12
Καίρια όσο και πλατειαστική δραμεντί διαλόγων και ερμηνειών πάνω στο τέλος μιας σχέσης που δε συνεπάγεται απαραίτητα και την αρχή μιας νέας ζωής.
50
zerVo
2019-09-10
Αν ξεπεράσουμε την κατά μισή τουλάχιστον ωρίτσα υπερβολική χρονική διάρκεια, που στην πορεία της αρκετά πράγματα επαναλαμβάνονται, ξαναλέγονται και δεν βοηθούν την εξέλιξη πουθενά, το φιλμάκι παρακολουθείται ευχάριστα, χωρίς να είναι πάντως τίποτα το ξεχωριστό.
40
Άντα Δαλιάκα
2019-09-08
Πρώτη μεγάλου μήκους σκηνοθετική απόπειρα του προερχόμενου από την τηλεόραση, Αργεντινού παραγωγού και σεναριογράφου, Χουάν Βέρα, που προσεγγίζει την πολυπλοκότητα του τέλους μιας μακροχρόνιας σχέσης προσδίδοντας θεατρικότητα και φωτογένεια σε μια δραμεντί χαρακτήρων, που ενώ εξαντλεί σχετικά γρήγορα το θέμα της, το παρατραβά σε μάκρος, εις βάρος της ενέργειας των Αργεντινών σταρ Ρικάρντο Νταρίν και Μερσέντες Μοράν.
40
Τάσος Μελεμενίδης
2019-09-06
Μεσήλικες αποφασίζουν να ζήσουν τη δική τους επανάσταση, παθαίνουν, μαθαίνουν, χαρίζουν λίγο χιούμορ και πολλά διδάγματα.
30
Γιάννης Ζουμπουλάκης
2019-09-04
Με δύο καλούς ηθοποιούς και μια πιασάρικη κεντρική ιδέα, ο «Απρόσμενος έρωτας», χωρίς να είναι μια σημαντική ταινία, θέτει στο τραπέζι ένα αρκετά σοβαρό ζήτημα που ενδεχομένως απασχολεί αρκετό κόσμο, είτε θέλει να το παραδεχτεί είτε όχι.
30
Βαρβάρα Κοντονή
2019-09-02
Αδικαιολόγητα μεγάλη σε διάρκεια, με μια ασταμάτητη ανακύκλωση κινηματογραφικών στερεοτύπων και σωρό σχεσιακών παθογενειών «πολυτελείας», η ταινία του Βέρα δεν διαθέτει καμία τρομερή γοητεία πέραν της ισπανικής γλώσσας και ορισμένων χιουμοριστικών στιγμών, οι οποίες πιθανότατα και να προέκυψαν... κατά τύχη. Για πραγματικά απρόσμενους έρωτες κοίτα αλλού, σίγουρα όχι εδώ.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση