Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν(2018)
(Spider-Man: Into the Spider-Verse)  Πρώτη προβολή: 13-12-2018

76 Βαθμολόγιο
με βάση 26 κριτικές
9.0 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μισός Αφροαμερικανός, μισός Πορτορικανός, ο έφηβος Μάιλς Μοράλες από τον Μπρούκλιν προσπαθεί να προσαρμοστεί στο καινούριο ιδιωτικό σχολείο του Μανχάταν. Η ζωή του δυσκολεύει ακόμα περισσότερο όταν τον δαγκώνει μια ραδιενεργή αράχνη χαρίζοντάς του τις ίδιες ακριβώς υπερδυνάμεις που έχει ο Spider-Man.

Είδος:Κιν. Σχέδια
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Μπομπ Περσιτσέτι, Πίτερ Ράμσεϊ, Ρόντνεϊ Ρόθμαν
Πρωταγωνιστούν:Σαμίκ Μουρ, Τζέικ Τζόνσον, Χέιλι Στάινφελντ, Μπράιαν Ταϊρί Χένρι
Διάρκεια:117
85
Γεράκου Γιώτα
IGN Greece
2018-12-20
To "Into the Spider-Verse" ήταν η ταινία του Spider-Man που χρειαζόμασταν αλλά δεν το ξέραμε.
80
Λήδα Γαλανού
efsyn.gr
2018-12-18
Μια ποπ, έξυπνη, αστεία και συγκινητική περιπέτεια μιας παρέας outsider ηρώων με διαφορετικές δραματικές κατευθύνσεις και την ίδια στιγμή ένα βήμα μπροστά για το κινούμενο σχέδιο ως τέχνη.
80
Αλέξανδρος Κυριαζής
FilmBoy
2018-12-16
Ποιος Peter Parker, πάει τον ξεχάσαμε. Εδώ έχουμε Miles Morales με το Into the Spider-Verse να είναι τόσο απολαυστικό, τόσο διασκεδαστικό, τόσο εντυπωσιακό, τόσο φρέσκο, που κάνει την αντίστοιχη σειρά του MCU να μοιάζει με δεινόσαυρο.
80
Δημήτρης Δημητρακόπουλος
FLIX
2018-12-14
Αντλώντας εικαστικά από την Χρυσή Εποχή των comics αλλά παρουσιάζοντας αφηγηματικά μια σύγχρονη ιστορία σε έναν ετερόκλιτο και πολυπολιτισμικά κόσμο, το «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν» μπορεί να μην αφορά τον Σπάιντι που όλοι ήδη γνωρίζουν, αναδεικνύεται όμως με χαρακτηριστική άνεση ως η καθοριστική ιστορία του ήρωα για μια νέα γενιά.
70
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
αθηνόραμα
2018-12-12
Μια ξέφρενη και τρυφερή ανάγνωση του υπερηρωικού μύθου του Spider-Man, η οποία χάρη στις πρωτότυπες διασκεδαστικές ιδέες της αναζωογονεί συνολικά τα υπερηρωικά μπλοκμπάστερ.
70
Έλενα Χρηστοπούλου
Πρώτο Θέμα
2018-12-10
Είχα καιρό να διασκεδάσω τόσο σε ταινία. Η ομάδα πίσω από το «Lego Movie» δημιουργεί ένα animation που στέκεται χίλιες φορές καλύτερα από όλες τις, τόσο κουρασμένες πια, ταινίες «Spider-Man».
70
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
Athens Voice
2018-12-08
Tο κλασικό σχέδιο, συναντά την πειραγμένη αφήγηση και το εναλλακτικό comic σε μια απόλυτα πετυχημένη απόπειρα να συνδεθεί ο κλασικός μύθος με το μοντερνισμό της σύγχρονης εποχής.
60
Τάσος Μελεμενίδης
cinemagazine.gr
2018-12-06
Ρετρό και ανανεωτική παράλληλα ματιά στο σύμπαν του Spider-Man, που ποντάρει στη σημασία που έπαιξαν τα κόμικς ως συντροφιά πολλών μοναχικών παιδιών και την αντιστοίχιση του υπερηρωισμού με την εσωτερική δύναμη που κρύβουμε μέσα μας.
60
Σπύρος Δούκας
Filmy.gr
2018-12-04
Η ταινία των Bob Persichetti, Peter Ramsay και Rodney Rothman σφύζει από φρεσκάδα, ιδέες και φαντασία, κι έτσι καταφέρνει να κερδίσει και με το παραπάνω τις εντυπώσεις και να μας απαλλάξει από νωρίς για οποιαδήποτε καχυποψία περί "μιας ακόμα superhero ταινίας".
60
Νίκος Παλάτος
FreeCinema
2018-12-02
Σαν animated εκδοχή μιας live action υπερηρωικής περιπέτειας της Marvel είναι η νέα εκδοχή του Spider-Man, με bonus τις πολλές ελευθερίες που μπορεί να προσφέρει το (υψηλής αισθητικής) σκίτσο έναντι της ζωντανής δράσης. Οι fans θα ενθουσιαστούν, μιας και το φιλμ είναι ενίοτε αστείο, συχνά ευρηματικό και σίγουρα πρωτότυπο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση