Η Νηπιαγωγός(2018)
(The Kindergarten Teacher) | Πρώτη προβολή: 12-10-2018

69 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Νηπιαγωγός αποκτά εμμονή με πεντάχρονο μαθητή της, εξαιτίας της ανεξήγητης έφεσης του μικρού στην ποίηση. Στην προσπάθειά της να καλλιεργήσει το πολύτιμο ταλέντο του, τα όρια μεταξύ ενθουσιασμού και επικίνδυνης ψύχωσης γίνονται σύντομα δυσδιάκριτα.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Σάρα Κολάντζελο
Πρωταγωνιστούν:Μάγκι Τζίλενχαλ, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Ρόζα Σάλαζαρ
Διάρκεια:96
81
Γιώργος Καραλιάς
2018-10-08
"Η Νηπιαγωγός" είναι μια σπάνια ταινία. Δεν είναι πολλές οι ταινίες στις οποίες μια γυναίκα αποκτά ψύχωση με ένα παιδί και είναι ακόμα λιγότερες αυτές στις οποίες ο ψυχωτικός χαρακτήρας παρουσιάζει σχεδόν σαν τον ήρωα της ταινίας. Η τελευταία πράξη και μόνο αξίζει την τιμή του εισιτηρίου, και -χωρίς περαιτέρω σπόιλερ- είναι η στιγμή που το The Kindergarten Teacher μετατρέπεται ξεκάθαρα σε ψυχολογικό θρίλερ.
70
Χρυσαυγή Πατσάκη
2018-10-06
Ένα πολύ ενδιαφέρον ψυχογράφημα με ένα από τους πιο ενδιαφέροντες γυναικείους χαρακτήρες που έχουμε δει πρόσφατα στη μεγάλη οθόνη.
65
Ευθυμιάδης Γιάννης
2018-10-04
Η ταινία ως δράμα, δεν καταφέρνει να ξεφύγει εντελώς από κάποια βαρετά σημεία, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν γίνεται σωστή και εμφανής ψυχογράφηση των χαρακτήρων η οποία έχει αντίκτυπο στη νοηματοδότηση που θα δώσει σ' αυτήν την επιτυχημένη καλλιτεχνική προσπάθεια ο εκάστοτε θεατής.
60
Παναγιώτα Ξενιτίδου
2018-10-02
Θα ενθουσιάσει τους φίλους του δράματος και αυτούς που τους αρέσει να βλέπουν προβληματικές προσωπικότητες και συμπεριφορές.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση