Στις Τρεις Κορυφές(2017)
(Three Peaks) | Πρώτη προβολή: 13-09-2018

48 Βαθμολόγιο
με βάση 12 κριτικές
6.0 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένας άντρας ταξιδεύει με την σύντροφό του και τον γιο της στο βουνό, όπου οι προσπάθειές του να πλησιάσει το αγόρι θα πυροδοτήσουν μια απρόβλεπτη αντίδραση από το παιδί την οποία καλείται να διαχειριστεί ρισκάροντας τη ζωή του.

Είδος:Δράμα
Χώρα:Ιταλία, Γερμανία
Σκηνοθέτης:Jan Zabeil
Πρωταγωνιστούν:Alexander Fehling, Bérénice Bejo, Arian Montgomery
Διάρκεια:94
70
Ρόμπυ Εκσιέλ
2018-09-20
Ένα «αθώο» αγοράκι αποδεικνύεται η «ανωτέρα βία» σε τούτο το καθηλωτικό δράμα σχέσεων σε αλπικό φόντο.
60
Θόδωρος Γιαχουστίδης
2018-09-18
Ο σκηνοθέτης κάνει πολύ καλή δουλειά καθώς θέτει τα ερωτήματα, παρουσιάζει τις πιθανές αντιδράσεις και συμπεριφορές αλλά δεν δίνει τις «σωστές» απαντήσεις. Δεν διδάσκει. Αφήνει στο κοινό να αποφασίσει – πρακτική που όταν ότι έχει προηγηθεί είναι χτισμένο κατά πως πρέπει, δίνει με τη σειρά του τα καλύτερα αποτελέσματα.
50
Γιάννης Ζουμπουλάκης
2018-09-16
Η ταινία είναι κάπως ακαθόριστη σε σχέση με την ταυτότητά της, προσπαθώντας να ισορροπήσει ανάμεσα στο οικογενειακό δράμα και στο θρίλερ επιβίωσης.
50
Πάνος Μουζάκης
2018-09-14
Αισθανόμαστε πως κάτι μας λείπει βλέποντας αυτό το δράμα που δικαιολογημένα θα βρει το κοινό του μιας και η ιστορία που διαπραγματεύεται είναι παντός καιρού. Η προσπάθεια του σκηνοθέτη υπήρξε πάντως ενδιαφέρουσα με τον τρόπο της.
50
Τάσος Μελεμενίδης
2018-09-12
Με φόντο δύσβατες και χιονισμένες ορεινές περιοχές που αντικατοπτρίζουν αυτό το δύσκολο γαϊτανάκι σχέσεων και ένα λοξό κοίταγμα προς την Ανωτέρα Βία του Ρούμπεν Εστλούντ, το φιλμ στοχάζεται πάνω στην έννοια της γονεϊκότητας και τις θυσίες που αυτή απαιτεί, χωρίς να αποφεύγει τις επαναλήψεις από ένα σημείο κι έπειτα.
50
Τατιάνα Καποδίστρια
2018-09-10
Η σχέση ενός οκτάχρονου με τον σύντροφο της μαμάς του ισορροπεί επικίνδυνα πάνω στις εμβληματικές κορυφές των Δολομιτών, σε αυτή την ενδιαφέρουσα, αλλά όχι χωρίς προβλήματα ιταλογερμανική παραγωγή.
40
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
2018-09-08
Έξυπνα σκηνοθετημένο δράμα με υποβλητικές ερμηνείες και χαμηλότονη ατμόσφαιρα, το οποίο καταντά μονότονο όταν εξαντλήσει τις ιδέες του και φθαρεί από την επανάληψή τους.
40
Αγγελική Στελλάκη
2018-09-06
Αδιάφορη η Μπεζό, αξιοσημείωτη η ερμηνεία του Αλεξάντερ Φέλινγκ (Homeland) σε μία ταινία που δεν μοιάζει να έχει τίποτα καινούριο να σου πει. Αυτό που μένει είναι να χαζεύεις το -πραγματικά υπέροχο- τοπίο.
40
Παναγιώτης Παναγόπουλος
2018-09-04
Δεν έχει καταιγιστική δράση, ούτε ήρωες που μιλάνε πολύ και φωναχτά. Αντέχεις μια ταινία χαρακτήρων με αργούς ρυθμούς, που απαιτεί και λίγη υπομονή για ν' ανακαλύψεις πώς εξελίσσεται; Οι «Τρεις Κορυφές» θα έχουν ενδιαφέρον για σένα. Αλλιώς, πολύ απλά... #not!
40
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
2018-09-02
Ένα μοντέρνο κοινωνικό και ψυχολογικό θρίλερ που ενισχύει τη δύναμη του, χάρη στην ερμηνεία της Μπεζό αλλά από ένα σημείο και μετά χάνει έδαφος όταν στην πλοκή εισχωρούν κομμάτια υπερβολής και κατασκευασμένης αγωνίας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση