Ο Λούης και οι Εξωγήινοι(2018)
(Luis and the Aliens) | Πρώτη προβολή: 13-09-2018

41 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
5.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Τι θα έκανες αν ξαφνικά ερχόσουν πρόσωπο με πρόσωπο με έναν, ή μάλλον τρεις εξωγήινους; Σε αυτή την ξεκαρδιστική ιστορία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια, ένα μικρό αγόρι θα προσπαθήσει να λύσει τα προβλήματά του με τη βοήθεια των τριών θεότρελων νέων φίλων του... που τυχαίνει να μην είναι από το δικό μας πλανήτη!

Είδος:Κιν. Σχέδια
Χώρα:Γερμανία, Λουξεμβούργο, Δανία
Σκηνοθέτης: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein
Διάρκεια:86
60
Λήδα Γαλανού
2018-09-16
Συμβατική, αλλά γλυκύτατη παιδική (μεταγλωττισμένη μόνο) ταινία κινουμένων σχεδίων, με ιδανική ισορροπία αθωότητας και σοφίας.
50
Αντώνης Γκούμας
2018-09-14
Το τελικό αποτέλεσμα απευθύνεται μάλλον περισσότερο σε παιδιά μικρότερης ηλικίας, που θα το δουν ως μια ευχάριστη διαφορετική νότα από τα συνηθισμένα προγράμματα των παιδικών τηλεοπτικών καναλιών που καταναλώνουν καθημερινά.
40
Χρήστος Μήτσης
2018-09-12
Γερμανο-δανέζικο animation πάνω στην αναζήτηση της οικογένειας, στην οποία όλοι θέλουμε να ανήκουμε, πιο επιτυχημένο όμως ως κωμωδία παρεξηγήσεων παρά ως ανήλικη περιπέτεια.
40
Μανώλης Κρανάκης
2018-09-10
Επιθυμώντας πρόδηλα να περιοριστεί στην ασφαλή ζώνη όπου τα αστεία είναι κατάλληλα και το χιούμορ παιδικό, μπορεί να διατηρεί τον κεντρικό άξονα ενός παιδιού που νιώθει «εξωγήινο» και ως άλλος Ελιοτ θα προσπαθήσει να στείλει πίσω στον πλανήτη τους τους νέους του φίλους, αλλά καμία ταινία δεν μπορεί να γίνει «E.T.: Ο Εξωγήινος».
40
Τάσος Μελεμενίδης
2018-09-08
Αυστηρώς ακατάλληλες για ενήλικες, οι περιπέτειες του Λούη είναι φασαριόζικες, ενίοτε έξυπνες και βασίζονται σε κλισέ πάνω σε καλούς και κακούς εξωγήινους, με τους πρώτους να γίνονται για ένα διάστημα η κολλητή παρέα του.
40
zerVo
2018-09-06
Αναμφίβολα η προσπάθεια του ανεξάρτητου και χωρίς σπουδαίους παράδες στον προϋπολογισμό, στούντιο δεν είναι απορριπτέα, αλλά δεν προσφέρει και κάτι το καινούργιο στην λίστα των περισσότερων από εκατό καρτούν που κυκλοφορούν στους κινηματογράφους ετησίως. Δηλαδή ενδείκνυται μόνο για μονοψήφιας ηλικίας σινεφίλ, που παρόλα αυτά εκτιμώ θα περάσουν καλά με τις περιπέτειες του Λούη και των φιλαράκων του.
40
Τατιάνα Καποδίστρια
2018-09-04
Κλέβοντας ανέμπνευστα από πανσπερμία σχετικών ταινιών, το μεταγλωττισμένο γερμανικό ανιμέισον αφορά ένα μονήρες αγόρι που πιάνει φιλίες με τρία ζουμπουρλούδικα εξωγήινα πλάσματα, τα οποία έλκονται από το γήινο... τηλεμάρκετινγκ.
20
Παναγιώτης Μήτσικας
2018-09-02
Σας έχει τρελάνει το παιδί να το πάτε σινεμά και δεν υπάρχει άλλη ταινία σε ακτίνα πενήντα χιλιομέτρων σε DVD / Blu-Ray / τηλεόραση; Όχι, και πάλι όχι!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση