Πρόσκληση σε Γάμο(2018)
(Destination Wedding)  Πρώτη προβολή: 06-09-2018

29 Βαθμολόγιο
με βάση 18 κριτικές
4.8 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Φρανκ και η Λίντσεϊ γνωρίζονται καθοδόν για έναν γάμο στην εξοχή και αντιπαθούν αμέσως ο ένας τον άλλον. Έχουν όμως μερικά κοινά: είναι κυνικοί, μισούν και οι δύο τον γάμο και, κυρίως, τον γαμπρό που εκτός από απεχθής ετεροθαλής αδερφός του Φρανκ, είναι και πρώην αρραβωνιαστικός της Λίντσεϊ. Τα πράγματα γι' αυτούς θα χειροτερέψουν όταν συνειδητοποιήσουν πως ο γαμπρός και η νύφη τούς έχουν «ζευγαρώσει» για το ρομαντικό Σαββατοκύριακο, βάζοντάς τους μαζί σε κάθε πιθανή δραστηριότητα που προορίζεται για δύο!

Είδος:Κομεντί
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Βίκτορ Λέβιν
Πρωταγωνιστούν:Γουινόνα Ράιντερ, Κιάνου Ριβς
Διάρκεια:86
63
Θάλεια Καβαλιέρου
IGN Greece
2018-09-20
Ο Victor Levin μπορεί να βρήκε την κατάλληλη συνταγή για να αποδώσει την ιδέα του, κάπου όμως έχασε τη ρεαλιστικότητα με τους "έτοιμους" διαλόγους.
50
Μάνος Θηραίος
CINEMANO
2018-09-18
Δεν πρόκειται περί ενός κλασικού romcom έχει όμως ενδιαφέρον και καλό γούστο.
40
Παύλος Γκουγιάννος
MOVE IT
2018-09-16
Σε αντίθεση βέβαια με τα χοντροκομμένα, κάφρικα αστεία του Sandler, η ταινία ακολουθεί την γουντιαλενική αρχή ενός πληθωρικού σεναρίου, γεμάτο διαλόγους, συνήθως με μία δόση πικρού, ειρωνικού, κυνικού χιούμορ αμφισβήτησης των όσων θεωρούμε ως δεδομένα, κανονικά ή φυσιολογικά. Σε καμία περίπτωση βέβαια το σενάριο δεν έχει την ευφυΐα των σεναρίων του Woody Allen, αν και έχει ορισμένες αστείες και έξυπνες ατάκες.
20
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
αθηνόραμα
2018-09-14
Δίχως ρομαντική ατμόσφαιρα και με βεβιασμένη αφήγηση, η οποία βασίζεται σε φλύαρους διαλόγους δίχως τέλος, η ταινία καταντά πολύ σύντομα ανυπόφορη, προδομένη από το κάκιστο σενάριό της.
20
Έλενα Χρηστοπούλου
Πρώτο Θέμα
2018-09-12
Σε μια – πλήρως αποτυχημένη - απόπειρα μεταξύ του «Πριν το ηλιοβασίλεμα» και του Σορκιν-ικού διαλόγου, οι δυο τους μιλάνε ασταμάτητα – ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ – χωρίς να λένε ΤΙΠΟΤΑ.
20
Τάσος Μελεμενίδης
LiFO
2018-09-10
Κακογραμμένη από την πρώτη ως την τελευταία σκηνή, η ταινία που ξανάφερε κοντά τον Κιάνου Ριβς και τη Γουινόνα Ράιντερ είναι μια ατυχέστατη δοκιμασία και για τους δύο, οι οποίοι πέφτουν πάνω σε ένα εμμονικό κείμενο που προσπαθεί να αντιστρέψει κανόνες της rom-com με αποκρουστικά αποτελέσματα.
20
Άγγελος Πολύδωρος
myFILM.gr
2018-09-08
Μόνον για φίλες και φίλους του Κιάνου Ριβς και της Γουινόνα Ράιντερ και καλή διασκέδαση.
10
Αντώνης Γκούμας
Cinepivates
2018-09-06
Η ταινία είναι κουραστική, σχεδόν εξουθενωτική για τον θεατή, σίγουρα δεν πετυχαίνει τη στόχο της ως κωμωδία, εκτός αν μέρος του κοινού δεν αντέξει και ξεσπάσει σε νευρικά γέλια με αυτά που βλέπει.
10
Θανάσης Πατσαβός
FLIX
2018-09-04
«Το προσκλητήριο μου έπεσε απ' τα χέρια» θα μπορούσε να είναι ο εναλλακτικός τίτλος αυτής της ανυπόφορα φλύαρης και -κατ' όνομα μόνο- ρομαντικής κομεντί που θέλει αταίριαστο ζευγάρι τους Κιάνου Ριβς και Γουινόνα Ράιντερ.
10
Ηλίας Φραγκούλης
FreeCinema
2018-09-02
Νομίζω πως είναι μια από τις πιο κακογραμμένες ερωτικές σκηνές στην Ιστορία του κινηματογράφου. Επίσης, κάκιστα εκτελεσμένη, από το σύνολο των συντελεστών του φιλμ. Θα ήθελα να ξεχάσω ότι υπήρξαν αυτά τα ενενήντα λεπτά στη ζωή μου.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση