Πρόσκληση σε Γάμο(2018)
(Destination Wedding) | Πρώτη προβολή: 06-09-2018

28 Βαθμολόγιο
με βάση 17 κριτικές
5.0 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Φρανκ και η Λίντσεϊ γνωρίζονται καθοδόν για έναν γάμο στην εξοχή και αντιπαθούν αμέσως ο ένας τον άλλον. Έχουν όμως μερικά κοινά: είναι κυνικοί, μισούν και οι δύο τον γάμο και, κυρίως, τον γαμπρό που εκτός από απεχθής ετεροθαλής αδερφός του Φρανκ, είναι και πρώην αρραβωνιαστικός της Λίντσεϊ. Τα πράγματα γι' αυτούς θα χειροτερέψουν όταν συνειδητοποιήσουν πως ο γαμπρός και η νύφη τούς έχουν «ζευγαρώσει» για το ρομαντικό Σαββατοκύριακο, βάζοντάς τους μαζί σε κάθε πιθανή δραστηριότητα που προορίζεται για δύο!

Είδος:Δράμα, Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Victor Levin
Πρωταγωνιστούν:Winona Ryder, Keanu Reeves, Dj Dallenbach, Greg Lucey
Διάρκεια:86
40
Γιώργος Νυκταράκης
2018-09-20
Μια ρομαντική κομεντί θεατρικών καταβολών, χωρίς εκπλήξεις και πρωτοτυπίες, η οποία τραβάει το βλέμμα με το γοητευτικό πρωταγωνιστικό δίδυμο χωρίς όμως να χαρίζει κάτι περισσότερο.
40
Παύλος Γκουγιάννος
2018-09-18
Σε αντίθεση βέβαια με τα χοντροκομμένα, κάφρικα αστεία του Sandler, η ταινία ακολουθεί την γουντιαλενική αρχή ενός πληθωρικού σεναρίου, γεμάτο διαλόγους, συνήθως με μία δόση πικρού, ειρωνικού, κυνικού χιούμορ αμφισβήτησης των όσων θεωρούμε ως δεδομένα, κανονικά ή φυσιολογικά. Σε καμία περίπτωση βέβαια το σενάριο δεν έχει την ευφυΐα των σεναρίων του Woody Allen, αν και έχει ορισμένες αστείες και έξυπνες ατάκες.
30
Τατιάνα Καποδίστρια
2018-09-16
Τα μόνα ομιλούντα πρόσωπα αυτής της σχεδόν ανυπόφορης ταινίας είναι δυο νευρωτικοί μισάνθρωποι που γνωρίζονται στη διάρκεια διήμερου γάμου-εκδρομή και γκρινιάζουν/ λοιδορούν/ ξεκατινιάζουν ακατάπαυστα, ενώ υποτίθεται φλερτάρουν μεταξύ τους.
20
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
2018-09-14
Δίχως ρομαντική ατμόσφαιρα και με βεβιασμένη αφήγηση, η οποία βασίζεται σε φλύαρους διαλόγους δίχως τέλος, η ταινία καταντά πολύ σύντομα ανυπόφορη, προδομένη από το κάκιστο σενάριό της.
20
Έλενα Χρηστοπούλου
2018-09-12
Σε μια – πλήρως αποτυχημένη - απόπειρα μεταξύ του «Πριν το ηλιοβασίλεμα» και του Σορκιν-ικού διαλόγου, οι δυο τους μιλάνε ασταμάτητα – ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ – χωρίς να λένε ΤΙΠΟΤΑ.
20
Τάσος Μελεμενίδης
2018-09-10
Κακογραμμένη από την πρώτη ως την τελευταία σκηνή, η ταινία που ξανάφερε κοντά τον Κιάνου Ριβς και τη Γουινόνα Ράιντερ είναι μια ατυχέστατη δοκιμασία και για τους δύο, οι οποίοι πέφτουν πάνω σε ένα εμμονικό κείμενο που προσπαθεί να αντιστρέψει κανόνες της rom-com με αποκρουστικά αποτελέσματα.
20
Άγγελος Πολύδωρος
2018-09-08
Μόνον για φίλες και φίλους του Κιάνου Ριβς και της Γουινόνα Ράιντερ και καλή διασκέδαση.
10
Αντώνης Γκούμας
2018-09-06
Η ταινία είναι κουραστική, σχεδόν εξουθενωτική για τον θεατή, σίγουρα δεν πετυχαίνει τη στόχο της ως κωμωδία, εκτός αν μέρος του κοινού δεν αντέξει και ξεσπάσει σε νευρικά γέλια με αυτά που βλέπει.
10
Θανάσης Πατσαβός
2018-09-04
«Το προσκλητήριο μου έπεσε απ' τα χέρια» θα μπορούσε να είναι ο εναλλακτικός τίτλος αυτής της ανυπόφορα φλύαρης και -κατ' όνομα μόνο- ρομαντικής κομεντί που θέλει αταίριαστο ζευγάρι τους Κιάνου Ριβς και Γουινόνα Ράιντερ.
10
Ηλίας Φραγκούλης
2018-09-02
Νομίζω πως είναι μια από τις πιο κακογραμμένες ερωτικές σκηνές στην Ιστορία του κινηματογράφου. Επίσης, κάκιστα εκτελεσμένη, από το σύνολο των συντελεστών του φιλμ. Θα ήθελα να ξεχάσω ότι υπήρξαν αυτά τα ενενήντα λεπτά στη ζωή μου.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση