Ένα Φανταστικό Σπίτι(2018)
(Ideal Home) | Πρώτη προβολή: 30-08-2018

39 Βαθμολόγιο
με βάση 14 κριτικές
5.0 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο αυτάρεσκος, εγωκεντρικός και αμετανόητα ανώριμος Εράσμους είναι ο λαμπερός παρουσιαστής μιας επιτυχημένης μαγειρικής εκπομπής σε παραγωγή του ταλαίπωρου συζύγου του Πολ με έδρα το εξωτικό Σάντα Φε. Η ιδιόρρυθμη και μάλλον δυσλειτουργική καθημερινότητα του ζευγαριού, που τσακώνεται συνεχώς, θα ανατραπεί όταν ο δεκάχρονος εγγονός του Εράσμους μετακομίσει μαζί τους.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Andrew Fleming
Πρωταγωνιστούν:Andrew Fleming, Paul Rudd, Steve Coogan, Kate Walsh
Διάρκεια:91
50
Τάσος Μελεμενίδης
2018-08-20
Βασισμένο στο διαρκές κρεσέντο των πρωταγωνιστών του το «Φανταστικό Σπίτι» αφήνει για λίγο στην άκρη την υστερία και ψάχνει τη γαλήνη που αναζητούν και οι ήρωές του.
50
Λήδα Γαλανού
2018-08-18
Οπωσδήποτε ο Πολ Ραντ κι ο Στιβ Κούγκαν θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν ένα σενάριο πιο προκλητικό και απαιτητικό από αυτής της ταινίας, όμως η πληθωρικότητά τους, η τόλμη τους και η αίσθηση ότι διασκεδάζουν με τους ρόλους τους τόσο, όσο και οι ήρωές τους, αρκούν για να εγγυηθούν ένα φιλμ ζεστό και... τόσο νόστιμο.
50
Αλέξανδρος Κυριαζής
2018-08-16
Ακόμα μια βιντεοταινία που δεν θα είχαμε καμιά αντίρρηση να χαζέψουμε σε κάποια vod πλατφόρμα, διεκδικεί μερικούς από τους -ειδικά αυτή τη περίοδο- εξαιρετικά λιγοστούς θεατές.
50
Τατιάνα Καποδίστρια
2018-08-14
Μακροχρόνιο ζευγάρι συνειδητοποιημένων (και τεατράλε) γκέι, το οποίο ζει στο εναλλακτικό Σάντα Φε, φορτώνεται 10χρονο αγόρι που αλλάζει τη ζωή τους, σε αυτή την χαριτωμένη, καλοπαιγμένη αλλά μονόπαντη κομεντί.
40
Γιάννης Ζουμπουλάκης
2018-08-12
Ούτε κρύο, ούτε ζέστη, τη βλέπεις και αμέσως την ξεχνάς.
40
Αντώνης Γκούμας
2018-08-10
Από κινηματογραφική αξία η ταινία δεν έχει να επιδείξει κάτι που να την κάνει ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες της σειράς (o σκηνοθέτης και σεναριογράφος της, Άντριου Φλέμινγκ, ασχολείται περισσότερο με σειρές και μάλλον δεν καταφέρνει να αποτινάξει από την ταινία του την τηλεοπτική αντίληψη), είναι πάντως ταινία που, καιρού επιτρέποντος, ταιριάζει καλύτερα σε θερινό.
40
Βικτωρία Μιχαήλ
2018-08-08
Οι ΛΟΑΤΚΙ+, εννοείται, στηρίζουν αναφανδόν. Αν περιμένεις το νέο «Brüno», απατάσαι. Αν δεν είσαι σε mood ευθυμίας, ούτε το δικό σου Grindr αφορά. Τα fan club των δύο star θα γελάσουν αρκετά, αλλά το ένστικτο που πρέπει στους ορκισμένους εργένηδες ή εργένισσες δεν θα το ξυπνήσει. Αν είσαι του «Ant-Man» και δεν κανελώνεις το ρυζόγαλο, θα το βρεις από περίεργο μέχρι νιανιά. Οι ομοφοβικοί μακριά (κι από μας).
30
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
2018-08-06
Οι στερεοτυπικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών και τα κλισέ αστεία οδηγούν σε μια δραματουργικά άνιση ταινία με εύκολους συναισθηματισμούς, αλλά ένα ανθρώπινο μήνυμα.
30
Παύλος Γκουγιάννος
2018-08-04
Μία ανάλαφρη κομεντί, που αδυνατεί να πει κάτι βαθύτερο και πιο υπαρξιακό από αυτό που ήλπιζε ότι θα μπορούσε να κάνει.
10
Μανώλης Κρανάκης
2018-08-02
Ο Στιβ Κούγκαν και ο Πολ Ραντ δοκιμάζουν τις αν(τ)οχές σας σε μια κωμωδία για όλη την οικογένεια!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση