Μαμά από το Πουθενά(2017)
(Momo) | Πρώτη προβολή: 14-06-2018

34 Βαθμολόγιο
με βάση 12 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Όταν ένα βράδυ ο κύριος και η κυρία Πριού επιστρέφουν σπίτι, ανακαλύπτουν έκπληκτοι ότι κάποιος, ονόματι Πάτρικ, έχει εγκατασταθεί στο σπίτι τους και δηλώνει παιδί τους! Λέει μάλιστα ότι επέστρεψε στους γονείς του για να τους γνωρίσει τη σύζυγό του. Οι Πριού δεν έκαναν ποτέ παιδιά. Αν και όλα δείχνουν ότι ο Πάτρικ είναι πράγματι ο γιος τους... Είναι ο Πάτρικ μυθομανής; Μήπως οι Πριού ξεχνούν ότι έχουν παιδί; Ή μήπως ξύπνησε το μητρικό ένστικτο της κυρίας Πριού και απέκτησε τον γιο που πάντα ήθελε;

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:Γαλλία, Βέλγιο
Σκηνοθέτης:Vincent Lobelle, Sébastien Thiery
Πρωταγωνιστούν:Christian Clavier, Catherine Frot, Sébastien Thiery, Pascale Arbillot
Διάρκεια:85
70
Αντώνης Γκούμας
2018-06-20
Μια γλυκιά κωμωδία απάνω στο τι είναι τελικά οικογένεια, όαση σε μια εποχή που οι κωμωδίες δεν μας κάνουν πια να γελάμε.
50
Τάσος Ντερτιλής
2018-06-18
Γελάς αλλά δεν το λες και κωμωδία της χρονιάς.
40
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
2018-06-16
Η ταινία Μαμά (και Μπαμπάς, θα πρόσθετα) από το Πουθενά ξεκινά με φαρσικό γέλιο, χάρη στο άφθονο ταλέντο του Κλαβιέ να γίνεται γρήγορα ταλαίπωρος οικουμενικών διαστάσεων, κλείνει με γλυκό, στρογγυλεμένο τόνο, αλλά σε πολλά σημεία στο μεσοδιάστημα δεν αντέχει το εύρημα του ουρανοκατέβατου μεγάλου μωρού κάτω από το πρόσχημα της εύρεσης ταυτότητας και της δομής μιας όψιμης οικογένειας, πέρα από τις προσδοκίες και το βόλεμα.
40
Βασίλης Παπαστεργίου
2018-06-14
Παραδόξως, θα προτείνουμε αυτή την ταινία. Με κανέναν τρόπο άρτια και πραγματικά καλή, θα διασκεδάσει τίμια όσους την δουν και που και που θα τους κάνει να γελάσουν. Μόνο η σκηνή με την Ελληνίδα κα Παπαροπούλου (!) φτάνει.
30
Χρήστος Μήτσης
2018-06-12
Το ερμηνευτικό μπρίο των Κριστιάν Κλαβιέ - Κατρίν Φρο προσπαθεί να νοστιμίσει, με χλιαρότατα αποτελέσματα, ένα ελάχιστα αστείο στόρι, το οποίο υπό συνθήκες θα μπορούσε να είναι έως και... συγκινητικό.
30
Γιάννης Ζουμπουλάκης
2018-06-10
Σίγουρα η ταινία έχει κάποιες ευαισθησίες και ακόμα πιο σίγουρα αυτές οι ευαισθησίες ακυρώνονται από τις ασταμάτητες μούτες του Τιερί (που συν τοις άλλοις θέλει να παρουσιάσει στους «γονείς» του και τη μέλλουσα γυναίκα του - Πασκάλ Αρμπιγιό), το αντίστοιχο του οποίου στα ελληνικά δεδομένα θα ήταν, υποψιάζομαι, ο Μάρκος Σεφερλής.
30
Λήδα Γαλανού
2018-06-08
Γαλλική κωμωδία με υπέροχους πρωταγωνιστές, έξυπνο εύρημα και χλιαρό ως εκνευριστικό αποτέλεσμα.
30
Τατιάνα Καποδίστρια
2018-06-06
Μισόκουφος καλοκάγαθος τύπος, με τυφλή έγκυο γυναίκα, εμφανίζεται αίφνης ως ο χαμένος γιος ενός ζευγαριού μεσήλικων μεγαλοαστών, σε μια κακογραμμένη και κακοσκηνοθετημένη μεταφορά σουξεδιάρικου θεατρικού έργου.
10
Ακης Καπράνος 
2018-06-04
Αυτή η ιστορία, που δεν πηγαίνει και πουθενά, σε μια εντελώς αδιάφορη γαλλική κωμωδία, είναι μια από τις πολλές εντελώς αδιάφορες γαλλικές κωμωδίες που θα δούμε φέτος. Αναρωτιέμαι αν τις αγοράζουν φτηνά.
10
Νίκος Παλάτος
2018-06-02
Μόνο σε περίπτωση που γυρεύετε εξιλέωση για κάποιο σοβαρό αμάρτημα του παρελθόντος, επιλέγοντας τη μέθοδο της αυτοτιμωρίας. Από την άλλη, υπάρχει ο κίνδυνος βγαίνοντας από την αίθουσα να πάρετε τα όπλα και αντί για τη «Μαμά από το Πουθενά» να μιλάμε πλέον για τον... «Φονιά από το Πουθενά»! Η επιλογή δική σας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση