Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας(2018)
(Avengers: Infinity War) | Πρώτη προβολή: 26-04-2018

69 Βαθμολόγιο
με βάση 32 κριτικές
5.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Οι Εκδικητές και οι υπερήρωες σύμμαχοί τους πρέπει να είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τα πάντα για να νικήσουν τον πανίσχυρο Thanos, πριν η καταιγίδα καταστροφής του βάλει τέλος σε όλο το σύμπαν.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Anthony Russo, Joe Russo
Πρωταγωνιστούν:Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth
Διάρκεια:149
85
Γεράκου Γιώτα
2018-04-20
Οι Russo ξεπέρασαν όλες τις σημαντικές προκλήσεις που εμφανίστηκαν μπροστά τους σε αυτήν την τεράστια ταινία Avengers και παρέδωσαν την καλύτερη ομαδική υπερηρωική ταινία που έχει κυκλοφορήσει.
80
Μανώλης Κρανάκης
2018-04-18
Επικό με τους δικούς του όρους, μελαγχολικό όσο ποτέ μια ταινία της Marvel, φαντασμαγορικό και αστείο σε υπέρ-ποσότητες, αυτό το κεφάλαιο στη ζωή των Εκδικητών είναι ήδη μέτρο σύγκρισης για τα blockbuster που θέλουμε να βλέπουμε.
70
Έλενα Χρηστοπούλου
2018-04-16
Είχα κουραστεί από το franchise, αλλά αναθεώρησα: όσο πλησίαζε το (ανοιχτό) φινάλε, συγκρατούσα πνιχτές κραυγές και το πεσμένο σαγόνι μου. Η οικειότητα γεννά την περιφρόνηση, αλλά εδώ αφήνει χώρο για θαυμασμό.
70
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
2018-04-14
Το υπερηρωικό σύμπαν της Marvel ενηλικιώνεται.
70
Λήδα Γαλανού
2018-04-12
Στις δυόμισι ώρες της ταινίας, που περνούν σαν αστραπή του Θορ, χωρούν από προσωπικές ιστορίες απώλειας και ρομάντζου, μέχρι πονηρό χιούμορ και μία μεγάλη σκηνή δράσης στο τελευταίο μέρος. Παρότι ο αριθμός των ηρώων αναγκάζει την ταινία ν' αφιερώσει πολύ λίγο χρόνο στον καθέναν, η σύνθεση και μόνο αρκεί για εντυπωσιασμό.
60
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
2018-04-10
Μετά από δέκα χρόνια αστρονομικής προόδου, το σύμπαν της Marvel φυσικά δεν χρειάζεται συστάσεις κι έχει πλέον αποκτήσει τον αυτοματισμό της αυτοαναφορικότητας με τρομερή δεινότητα.
50
Πάνος Γκένας
2018-04-08
Κι εκεί που όλα φαίνονται συνταγογραφημένα (αν και έχουν προηγηθεί μερικές απώλειες), ο «Πόλεμος της Αιωνιότητας» λίγο πριν το φινάλε θέτει σε εφαρμογή την καλύτερη ιδέα του. Έναν αναπάντεχο επίλογο που θα ξαφνιάσει και ασφαλώς λειτουργεί ως teasing για την επόμενη ταινία, της οποίας ο τίτλος θεωρείται spoiler και παραμένει ακόμα κρυφός.
40
Χρήστος Μήτσης
2018-04-06
Η Marvel συγκεντρώνει (σχεδόν) όλους τους ήρωές της και κορυφώνει τη διαστημική saga με μια παραφουσκωμένη στα εφέ και στη δράση περιπέτεια, θεαματικότατο μα ρηχό προϊόν μιας φανερά κουρασμένης συνταγής.
40
Γιάννης Ζουμπουλάκης
2018-04-04
Σέβομαι τους φαν της Marvel, αλλά είναι πιθανόν - έστω μια μικρή πιθανότητα - ακόμα και εκείνοι να βαρεθούν από την επανάληψη την οποία οι αδελφοί Ρούσο προσφέρουν και με το παραπάνω σε αυτήν την απολύτως καλοφτιαγμένη για το είδος της και απολύτως άδεια - αν και υπερφορτωμένη - ταινία.
40
Τατιάνα Καποδίστρια
2018-04-02
Ένας σκασμός από μαρβελικούς υπερήρωες συνωθείται σε Γη και λοιπούς πλανήτες για να αποτρέψει τον (ημι)αφανισμό του σύμπαντος από τον τιτάνα Θάνος, σε αυτή την εξόφθαλμα απλοϊκή φαντασμαγορία.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση