Η Μεγάλη Κακιά Αλεπού και Άλλες Ιστορίες(2017)
(Le grand méchant Renard et autres contes...) | Πρώτη προβολή: 08-03-2018

58 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

H ζωή στην ύπαιθρο δεν είναι πάντα τόσο ειρηνική και ήσυχη. Ειδικά σε αυτή την φάρμα που μία αλεπού κάνει την..μαμά σε μια ομάδα από κοτοπουλάκια, ένα κουνέλι νομίζει ότι είναι πελαργός και μια πάπια θέλει να γίνει ο Άγιος Βασίλης. Αν λοιπόν νομίζετε ότι η ζωή στην φάρμα είναι απλή... σκεφτείτε το ξανά!

Είδος:Κιν. Σχέδια
Χώρα:Γαλλία
Σκηνοθέτης:Patrick Imbert, Benjamin Renner
Διάρκεια:83
60
Χρήστος Μήτσης
2018-03-12
Παλιομοδίτικης τεχνικής ζωγραφιστό animation με παραμυθένιο άγγιγμα, απολαυστικούς χαρακτήρες και τρυφερά μηνύματα.
60
Χρήστος Μπακατσέλος
2018-03-10
Μπορεί το «Η Μεγάλη Κακιά Αλεπού και άλλες Ιστορίες» να μην έχει την συναισθηματική βαρύτητα του «Ernest & Celestine», αλλά το αποτέλεσμα είναι μια ταινία που μοιάζει ως πραγματική όαση μπροστά στο κυρίαρχο πλέον 3D animation. Η φρεσκάδα και η σχεδόν τη νιώθεις ζεστή της καρδιά είναι κάτι που δεν συναντάς εύκολα.
60
Νίκος Παλάτος
2018-03-08
Έξυπνο και αστείο animation με συνεχή δράση, που μπορεί να κρύβει μια συχνά τηλεοπτική λογική, συστήνεται όμως στα παιδιά των μικρότερων ηλικιών, αποτελώντας ταυτόχρονα μια καλή εισαγωγή στη διαδικασία τού να αγαπήσουν τον κινηματογράφο.
60
Παναγιώτης Πυλαρινός
2018-03-06
Με ζωγραφιστά σκίτσα που σήμερα πια δύσκολα βλέπουμε και νοσταλγική διάθεση, εμπνευσμένη από τους μύθους του Αισώπου, ο Μπενζαμάν Ρενέ μαζί με τον σχεδιαστή Πατρίκ­ Ιμπέρ απευθύνονται αποκλειστικά στο ανήλικο κοινό, για να του μάθουν ότι η ομορφιά δεν υπάρχει μόνο στα εφέ και στους εντυπωσιασμούς.
60
Τατιάνα Καποδίστρια
2018-03-04
Υπέροχο χειροποίητο σκίτσο παλαιάς κοπής, σλάπστικ διάθεση, παλαβιάρικοι χαρακτήρες, ωραία (και κυρίως, υπόκωφα) μηνύματα, μέσα από τρία... μονόπρακτα που παρουσιάζουν σε παράσταση βαριετέ τα ζώα μιας φάρμας.
50
zerVo
2018-03-02
Όμορφο, όχι ξεχωριστό, ούτε πρωτότυπο το Φραντσέζικο animation, ακολουθεί στην πορεία του την συλλογιστική πιότερο των σλάπστικ Looney Tunes, παρά των πιο περίπλοκων - και σαφέστατα ποιοτικότερων - Chicken Run ή Barnyard που παρομοίως λαμβάνουν χώρα μέσα στον μικρόκοσμο της φάρμας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση