Η Ανακάλυψη(2017)
(The Discovery) | Πρώτη προβολή: 31-03-2017

50 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένας επιστήμονας, που αποδεικνύει ότι υπάρχει ζωή μετά θάνατον προκαλώντας ένα κύμα αυτοκτονιών, συνεχίζει την έρευνά του, ενώ ο γιος του ερωτεύεται τη λάθος γυναίκα.

Είδος:Δράμα, Μυστηρίου
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Τσάρλι ΜακΝτάουελ
Πρωταγωνιστούν:Τζέισον Σίγκελ, Ρούνεϊ Μάρα, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Ράιλι Κίο
Διάρκεια:102
60
Δημήτρης Μπαμπούλης
2018-03-08
Είναι μια καλή δουλειά με δομή και καθόλου επιφανειακή, καθώς προβληματίζει μέσω μιας ιδιαίτερα πρωτότυπης πλοκής και δημιουργεί ποικίλα συναισθήματα που ταιριάζουν με το «τοπίο» της. Παρόλα αυτά, έχει ένα σημαντικό αρνητικό το ότι δίνει κυριολεκτικά στο πιάτο όλα του τα μηνύματα χωρίς να σου επιτρέπει να την σκεφτείς περαιτέρω, με αποτέλεσμα να μη σου επιτρέπει να τη θυμάσαι για πολύ καιρό, αλλά να σου προξενήσει το ενδιαφέρον μόνο εφήμερα.
50
Αγγελική Στελλάκη
2018-03-06
To σύνολο δεν είναι πάντα συνεκτικό και ίσως το αποτέλεσμα να είναι υπερβολικά σοβαροφανές, πάντως πρόκειται για ένα ενδιαφέρον sci-fi που ασχολείται περισσότερο με την ουσία της ύπαρξης μας.
50
Δημήτρης Δημητρακόπουλος
2018-03-04
Είναι εμφανή τα σημάδια μιας δυνατής ρομαντικής ιστορίας εδώ. Όπως και τα στοιχεία μιας έντονης sci-fi ταινίας. Ο συνδυασμός όμως είναι ένα άγαρμπο κολάζ, που καταλήγει σε ένα αποτέλεσμα όχι πολυσχιδές αλλά απλά σχιζοφρενικό.
40
Μαρία Γκιούλη
2018-03-02
Ενδιαφέρουσα αρχική ιδέα με ένα μικρό χάσιμο στην υλοποίηση και στην ουσία, που άλλοτε κουράζει άλλοτε συγκινεί και σίγουρα δεν πρωτοτυπεί στην πορεία της, αφήνοντας την μετέπειτα διάθεση του θεατή μετέωρη στο κενό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση