Jumanji: Καλώς Ήρθατε στη Ζούγκλα(2017)
(Jumanji: Welcome to the Jungle) | Πρώτη προβολή: 11-01-2018

49 Βαθμολόγιο
με βάση 25 κριτικές
5.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Όταν τέσσερις έφηβοι φίλοι ανακαλύπτουν ένα παλιό βιντεοπαιχνίδι με ένα όνομα που δεν έχουν ακούσει ποτέ, μπαίνουν μέσα στη ζούγκλα του Jumanji και μετατρέπονται στα άβαταρ που διάλεξαν. Αυτό που ανακαλύπτουν είναι ότι το Jumanji δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι – πρέπει πραγματικά να επιβιώσεις.

Είδος:Περιπέτεια
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Jake Kasdan
Πρωταγωνιστούν:Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan
Διάρκεια:119
70
Αντώνης Γκούμας
2018-01-20
Ευχάριστη έκπληξη στο σύνολο του, το νέο Jumanji, αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση διασκέδασης τόσο για παιδικό όσο για ενήλικο κοινό.
69
Γεράκου Γιώτα
2018-01-18
Το Welcome to the Jungle φέρνει στους θεατές ένα αρκετά διαφορετικό μεν, διασκεδαστικότατο δε, Jumanji, γεμάτο δράση και γέλιο.
60
Έλενα Χρηστοπούλου
2018-01-16
Ό,τι πρέπει πραγματικά για ασυννέφιαστη θέαση, εν μέρει λόγω ενός συμπαθέστατου καστ που δένει εδώ χωρίς ούτε ένα glitch.
60
Νίκος Δρίβας
2018-01-14
Χωρίς κάποια φοβερή καινοτομία στο είδος της, έχει ανά στιγμές ένα ξέφρενο ρυθμό (εντάξει σίγουρα μπορούσε να είναι μικρότερη, μιας και σε λίγα σημεία πλατειάζει), ενώ οι πρωταγωνιστές κρατάνε το γέλιο και την δράση σε ικανοποιητικά επίπεδα.
50
Τάσος Μελεμενίδης
2018-01-12
Από τα επιτραπέζια στην εικονική πραγματικότητα, το νέο «Jumanji» διαχωρίζεται από το κλασικό οικογενειακό φιλμ των 90ς και, χωρίς πολλές φιλοδοξίες διαχρονικότητας, είναι αρκούντως διασκεδαστικό σε όσους αποφασίσουν να «μπουν» στον κόσμο του.
50
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
2018-01-10
Αυτό το Jumanji είναι ανώτερο του πρωτότυπου γιατί δεν αρκείται σε ένα one man show αλλά συνδυάζει τρία τελείως διαφορετικά ταλέντα σε μια σχηματική, ωστόσο, προσπάθεια να συνεννοηθούν με το στανιό.
40
Χρήστος Μήτσης
2018-01-08
Ελεύθερο ριμέικ μιας από τις διασημότερες οικογενειακές περιπέτειες των '90s, το οποίο διαχειρίζεται με σύνεση τα κλισέ της δράσης, της φαντασίας και του ανώδυνου χιούμορ. Στο αυστηρό πλαίσιο αυτής της συνταγής δύσκολα θα προέκυπτε διασκεδαστικότερο ή εμπορικότερο αποτέλεσμα.
40
Λήδα Γαλανού
2018-01-06
Κωμική περιπέτεια που ξεκινά με χαριτωμένες αναφορές στα σημερινά στερεότυπα κοριτσιών και αγοριών, αλλά εξελίσσεται με μείωση του ενδιαφέροντος σε κάθε «πίστα».
40
Χρήστος Μπακατσέλος
2018-01-04
Το «Jumanji: Καλώς Ηρθατε στη Ζούγκλα» δεν είναι η συνέχεια που πολλοί από τους φανς του παιχνιδιού και της πρώτης ταινίας περίμεναν. Μπορεί να βρει το κοινό της σε πιο νεαρές ηλικίες, αλλά και πάλι, σε περίπτωση μιας ακόμη συνέχειας (που δεν αποκλείεται μετά την επιτυχημένη καριέρα της ταινίας στα ταμεία του κόσμου) το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι δημιουργοί της είναι να αφήσουν τα χειριστήρια και να ξαναρίξουν τα ζάρια. Αλλιώς η σειρά δεν θα αργήσει να πει και το δικό της game over.
10
Ηλίας Φραγκούλης
2018-01-02
Μόνο για ηλικίες μέχρι τα 13, οι υπόλοιποι θα βγείτε... «GAME OVER»! Σε σύγκριση με το «Jumanji» του 1995, δεν είναι πια ένα τόσο οικογενειακό και αθώο entertainment, αλλά ένα «φρανκενσταϊνικών» εμπνεύσεων mash-up παιδικού θεάματος με βίαιη περιπέτεια ενηλίκων, που δεν αντιπροσωπεύει τελικά κανένα από τα δύο είδη. Επειδή ξεσκίστηκε σε εισπράξεις στις ΗΠΑ, αναμείνατε και νέο sequel σε κάνα-δύο χρονάκια. Τι να την κάνεις τη ζωή...
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση