Ο Επιβάτης(2018)
(The Commuter) | Πρώτη προβολή: 11-01-2018

45 Βαθμολόγιο
με βάση 24 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Μάικλ ΜακΚόλει επιστρέφοντας σπίτι του με το τρένο, δέχεται μια δελεαστική πρόταση: να βρει ποιος επιβάτης του τρένου δεν είναι τακτικός, με ανταμοιβή ένα απίστευτο οικονομικό έπαθλο. Σύντομα όμως καταλαβαίνει ότι βρίσκεται στο κέντρο μιας θανάσιμης συνωμοσίας που θα καταλήξει στην δολοφονία όλων όσων βρίσκονται στο τρένο ενώ αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να το αποτρέψει. Ο χρόνος κυλά αντίστροφα και ο Μάικλ προσπαθεί να στηριχθεί στους τακτικούς συνεπιβάτες του που γνωρίζει χρόνια προσπαθώντας ταυτόχρονα να παγιδέψει τους δολοφόνους, να αποκαλύψει την συνωμοσία και το τρένο με τους επιβάτες να φθάσει σώο και ασφαλές στο τέρμα.

Είδος:Δράσης
Χώρα:Ην. Βασίλειο, ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Jaume Collet-Serra
Πρωταγωνιστούν:Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Sam Neill
Διάρκεια:104
65
Δημήτρης Αποστολόπουλος
2018-01-20
Ο J.C.Serra χρησιμοποιεί ορθά τον Liam Neeson και το σκηνικό χώρο του τρένου, για δημιουργία ατμόσφαιρας, πάσχει όμως στη σεναριακή συνοχή, που αφαιρεί απ' το Commuter, τη δεύτερη φορά θέασης.
50
Ακης Καπράνος 
2018-01-18
Εδώ έχουμε το κλασικό γαλλικό μοντέλο (ο σκηνοθέτης Ζομ Κολέ Σερά είναι ειδικευμένος στα σφαιράτα b-movies), σε αυτή την εξωφρενική σεναριακά εκδοχή του «Speed» (αλλά σε τρένο) που λίγο να την σκεφτείς σοβαρά έχει χάσει κάθε αξία. Γιατί να το κάνεις όμως;
40
Γιώργος Νυκταράκης
2018-01-16
Μια εύπεπτη περιπέτεια για να περάσει η ώρα.
40
Βικτωρία Μιχαήλ
2018-01-14
Οι τακτικοί με την αμαξοστοιχία Σέρα – Νίσον θα φχαριστηθούν καταχτύπημα, το crowd του ντετεκτιβικού γενικά και του θείου Άλφρεντ ειδικά θα προσέξει τη σχετική θέα. Πολύ πιο προχώ από οδοντωτό αν μετακινείσαι προς multiplex μεριά, «Θα με δεις και θα πάθεις ατύχημα» αν είσαι της κουλτούρας. Τζαμπατζή, θα ξεροσταλιάσεις λίγο, αλλά ξέρεις από πού το παίρνεις εσύ.
40
Τάσος Μελεμενίδης
2018-01-12
Ίσως και να είναι ένα ανάλαφρο διάλειμμα από τα tent-poles, αν και μερικά απ' όσα αντιμετωπίζει εδώ ο Νίσον θα τρόμαζαν και τους Avengers.
30
Χρήστος Μήτσης
2018-01-10
Μετά τον «Άγνωστο», το «Non-Stop» και τη «Νυχτερινή Καταδίωξη», Νίσον και Κολέ-Σερά συνεργάζονται σε άλλη μία περιπετειώδη αμερικανιά με καταιγιστικό αφηγηματικό ρυθμό κι εξωφρενικά αντι-ρεαλιστικό σενάριο.
30
Γιάννης Ζουμπουλάκης
2018-01-08
Πολλές περιπέτειες του Χόλιγουντ στοιβαγμένες σε μια ταινία της οποίας το μεγάλο μειονέκτημα είναι ένα σενάριο - ελβετικό τυρί. Μπάζει από παντού. Βλέπεται ευχάριστα, αλλά είναι άδεια.
30
Λήδα Γαλανού
2018-01-06
Μετά τα «Non-Stop» και «Νυχτερινή Καταδίωξη», ο σκηνοθέτης τού «Orphan» και του «Shallows» φέρνει ξανά τον Λίαμ Νίσον στα λημέρια της αντρίλας και του ξύλου, αυτή τη φορά με μια ευρηματική και κλειστοφοβική πλοκή θρίλερ που όμως ποτέ δεν εκτροχιάζει την αγωνία.
30
Ρόμπυ Εκσιέλ
2018-01-04
Ο λεβεντόγερος Λίαμ Νίσον σε ένα προκάτ αίνιγμα μέσα σε τρένο που κινείται όλο και ταχύτερα προς το άνευ λόγου παραλήρημα.
20
Έλενα Χρηστοπούλου
2018-01-02
Η πτώση του Λίαμ Νίσον. Από τις χειρότερες περιπέτειες του μάτσο-μεσήλικα που σώζει κόρες και γυναίκες και τον κόσμο όλο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση