Μια Χαρούμενη Οικογένεια(2017)
(Happy Family)  Πρώτη προβολή: 09-11-2017

41 Βαθμολόγιο
με βάση 9 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Τα τέσσερα μέλη μιας οικογένειας με διαρκείς καθημερινούς τσακωμούς, μετατρέπονται σε τέρατα (βαμπίρ, λυκάνθρωπος, μούμια και τέρας του Φρανκενστάιν) από μια κακιά μάγισσα. Αιχμάλωτοι του Κόμη Δράκουλα, αποφασίζουν να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους και να βρουν τρόπο να ξαναγίνουν μια φυσιολογική, αγαπημένη οικογένεια.

Είδος:Κιν. Σχέδια
Χώρα:Ην. Βασίλειο, Γερμανία
Σκηνοθέτης:Χόλγκερ Τάπε
Πρωταγωνιστούν:Έμιλι Γουάτσον, Τζέισον Άιζακς, Νικ Φροστ, Τζέσικα Μπράουν Φίντλεϊ
Διάρκεια:96
70
Μαρία Ιωάννου
Filmakias
2017-11-18
Είναι μια ταινία που οι μικροί θα περάσουν καλά, όμως η πάσα αλήθεια είναι ότι οι μεγάλοι θα περάσουν ακόμα καλύτερα. Πολλά τα μηνύματα και τα ηθικά διδάγματα που περνά και σε όλη την διάρκεια της θα πιάσεις τον εαυτό σου να κουνάει το κεφάλι, δείχνοντας ότι κατάλαβε και θυμήθηκε μια παρόμοια φάση που πέρασε στην ζωή του. Να πάτε θα περάσετε όλοι ευχάριστα.
60
Τατιάνα Καποδίστρια
toSpirto.net
2017-11-16
Συνολικά, μια πετυχημένη μεταφορά του γνωστού ομότιτλου διεθνούς μπεστσέλερ του Γερμανού συγγραφέα, Σάφιερ.
50
zerVo
Movies Ltd
2017-11-14
Έξυπνος ο χειρισμός της παγκοσμιοποίησης, καθώς η "κάμερα" ταξιδεύει ανά τον πλανήτη, σε Αμερική, Λονδίνο, Βενετία, βεβαίως και Αίγυπτο, ανάλογα μελετημένη, αν και μάλλον πιο παιδικού τάργκετ η εγχώρια μεταγλώττιση, που χειρίζεται και ντόπια, ελληνοφρενή στοιχεία για να αναπτύξει την πλοκή. Αξίζει τον κόπο...
40
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
Athens Voice
2017-11-12
Χαριτωμένο, ανάλαφρο και σινεφιλικό, σε μεγάλο βαθμό θα αποζημιώσει εξίσου μικρούς και μεγάλους.
40
Τάσος Μελεμενίδης
LiFO
2017-11-10
Αρκετά αστεία ιστορία, βασισμένη κυρίως σε μικρά ευρήματα που δεν σχετίζονται με την πλοκή, και παράλληλα ένα βουνό διδακτισμού με δεκάδες μαθήματα για το πού βρίσκεται η ευτυχία, κάτι που χωρίζει ουσιαστικά το έργο στα δύο, με την ελπίδα να πιάσει ανήλικο και ενήλικο κοινό. Το πρώτο θα διασκεδάσει με το χιούμορ, το δεύτερο θα βαρεθεί με το περίσσευμα αφέλειας.
30
Χρήστος Μήτσης
αθηνόραμα
2017-11-08
Καθόλου τρομακτικό, ελάχιστα αστείο και άκρως συντηρητικό στις ιδέες του αγγλογερμανικό animation.
30
Βικτωρία Μιχαήλ
FreeCinema
2017-11-06
Είσαι γονιός που παρκάρει τα ανήλικα σε whatever-ζωγραφιστό-σε-πολυσινεμά ή σινενεκρόφιλος που γουστάρει το guignol chic ούτως ή άλλως; Αράζεις το σαρκίο σου, στη δεύτερη περίπτωση κανιβαλίζεις κιόλας. Βασανίζεις καλλιτεχνικά ακόμη και το μίκι μάους σου; Το θάβεις άνετα, δε θα πεθάνεις για την πάρτη του. Εξυπακούεται ότι αν βγάζεις φλύκταινες ακόμη και με την Pixar, λες «μαμά» και τρέχεις μακριά.
30
Παναγιώτης Πυλαρινός
Newsmag
2017-11-04
Μια ταινία καθόλου τρομακτική (αν αυτός ήταν ο σκοπός της), ελάχιστα αστεία και άκρως συντηρητική στις ιδέες της.
20
Χρήστος Μπακατσέλος
FLIX
2017-11-02
Ακόμη κι αν όλο αυτό μπορεί να διασκεδάσει τα παιδιά ως ένα επίπεδο, από ένα σημείο και μετά όμως καταντάει χαοτικό ακόμα και για αυτά, ενώ εσύ ήδη έχεις βαρεθεί από την πρώτο κιόλας λεπτό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση