Star Trek Beyond(2016)
Πρώτη προβολή: 21-07-2016

53 Βαθμολόγιο
με βάση 17 κριτικές
6.0 με βάση 5 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Στα μισά της πενταετούς αποστολής του, το πλήρωμα του USS Enterprise δέχεται επίθεση από ένα φαινομενικά ασταμάτητο κύμα άγνωστων εξωγήινων, το οποίο τους υποχρεώνει να εγκαταλείψουν το πλοίο τους. Παγιδευμένοι σε έναν άγνωστο πλανήτη και χωρίς προφανή ελπίδα για σωτηρία, το πλήρωμα βρίσκεται αντιμέτωπο με έναν νέο και αμείλικτο εχθρό.

Είδος:Επιστ. Φαντασίας, Περιπέτεια
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Τζάστιν Λιν
Πρωταγωνιστούν:Κρις Πάιν, Ζάκαρι Κουίντο, Τζον Τσο, Άντον Γιέλτσιν
Διάρκεια:120
70
Ign Staff
IGN Greece
2022-04-20
Αγαπημένοι χαρακτήρες επιστρέφουν στο "Star Trek Beyond", μια καλογυρισμένη προσθήκη απ' τον Justin Lin, με εξαίρετο cast και ρυθμό, μα η κενή και μη αναπτυγμένη επαρκώς πλοκή, το υποβιβάζει σε ένα ευχάριστο κι εντυπωσιακό θέαμα της βραδιάς.
60
Ηλίας Φραγκούλης
FreeCinema
2022-04-18
Η τελική αίσθηση είναι θετική, προφανώς, όμως κάπου σκέφτεσαι ότι αν οι αστεϊσμοί ανάμεσα στον Σποκ και τον ΜακΚόι ήταν καλύτερα γραμμένοι (αν όχι και πιο χιουμοριστικοί) και το παρελθοντικό «bad ass» hip-hop soundtrack (από Public Enemy μέχρι Beastie Boys!) απουσίαζε γιατί σε κανέναν δεν «κλείνει το μάτι», το σύνολο θα διέσωζε την διασκέδαση των φανατικών και μη θεατών του franchise.
60
Α.Κ.
MOVE IT
2022-04-16
Δεν αλλοιώνει τους αρχετυπικούς χαρακτήρες του, προσθέτει ορισμένες πολύ χαριτωμένες διαπροσωπικές σκηνές, εντυπωσιάζει με τα εφέ του, αλλά τελικά το "Star Trek Beyond" δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια καλοστημένη περιπέτεια δράσης, με αρκετά κλισέ. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, βέβαια.
60
zerVo
Movies Ltd
2022-04-14
Το Beyond πραγματοποιεί μια μικρή στροφή κάποιων μοιρών προς το πιο γήινο ύφος σε σχέση με το scifi, που ενδεχόμενα θα ταιριάξει και πιο πολύ σε όσους νοσταλγικά αναπολούν το πολύ λιγότερων τεχνολογικών δυνατοτήτων ιστορικό παρελθόν.
60
Ιωσηφίνα Γριβέα
Oneman.gr
2022-04-12
Δεν είναι επίσης ιδιαίτερα φιλόδοξο πέρα από την ελπίδα που έχει να σε κάνει να χαμογελάσεις ή να σε τονώσει με ενέσεις αδρεναλίνης. Ξέρει όμως πολύ καλά τι έχει κάνει το 'Star Trek' αυτό που είναι και το σέβεται απόλυτα.
50
Νεκτάριος Σάκκας
cinemagazine.gr
2022-04-10
Ένα από τα καλύτερα 3D που έχουμε δει σε live-action ταινία και εκρηκτικές σκηνές δράσης δίνουν ένα χαρακτήρα απενοχοποιημένου υπερθεάματος στο νέο «Star Trek», ικανού να αποζημιώσει όχι μόνο τους φίλους μιας σειράς που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής σε μικρή και μεγάλη οθόνη, αλλά και όσους απολαμβάνουν με την ψυχή τους πάσης φύσεως διαστημικές εποποιίες.
40
Χρήστος Μήτσης
αθηνόραμα
2022-04-08
Ο Έιμπραμς παραδίδει το σκηνοθετικό τιμόνι και μαζί ένα κομμάτι από τη δυναμική που εμφύσησε στην αναγεννημένη μυθολογία της διάσημης σειράς.
40
Σταύρος Γανωτής
Filmy.gr
2022-04-06
Θα μπορούσε κανείς εύκολα να σταθεί σε κάμποσα σεναριακά ατοπήματα, κυρίως μικρά, που αφορούν θέματα λογικής. Αλλά αυτό εντέλει δεν είναι που καίει τη νέα περιπέτεια του Εντερπράις, μα κάτι το πολύ βασικό: έχει χαμηλό δείκτη ενδιαφέροντος.
40
Θανάσης Πατσαβός
FLIX
2022-04-04
Η δεύτερη συνέχεια στο επιτυχημένο κινηματογραφικό reboot του «Star Trek» συνδυάζει ενισχυμένη δράση, γερές δόσεις χιούμορ και παλιομοδίτικη αίσθηση, με ανάμεικτα αποτελέσματα.
40
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
LiFO
2022-04-02
Με δεδομένο ότι ο Λιν είναι σκηνοθέτης που ιστορικά γνωρίζει πώς να διατηρεί ένα franchise στα νερά του και να μπουστάρει τα κυβικά του, θεαματική αλλαγή στο Star Trek δεν προβλέπεται σύντομα, ειδικά αν αυτό εδώ το επεισόδιο έχει, κατά τους Βουλκάνιους, «ευημερία και μακροζωία».
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση