Οι Αχώριστοι(2023)
(Les Inseparables / The Inseparables)  Πρώτη προβολή: 14-09-2023

40 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Ντον, μια μαριονέτα με ανεξάντλητη φαντασία που το έχει σκάσει από το κουκλοθέατρο, και ο DJ Ντόγκι Ντογκ, ένας παρατημένος λούτρινος σκύλος που έχει ανάγκη από έναν φίλο, συναντιούνται στο Σέντραλ Πάρκ και ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία επική περιπέτεια φιλίας στην Νέα Υόρκη.

Είδος:Κιν. Σχέδια
Χώρα:Γαλλία, Ισπανία, Βέλγιο
Σκηνοθέτης:Ζερεμί Ντεγκριζόν
Διάρκεια:90
50
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
αθηνόραμα
2023-09-10
Το «Toy Story» συναντά το μύθο του Δον Κιχώτη σε ένα animation με τσαχπινιά και πλάκα, αλλά και γερές δόσεις προβλεψιμότητας.
50
Παύλος Γκουγιάννος
MOVE IT
2023-09-08
Τρυφερό και διασκεδαστικό για μικρά παιδιά, προβλέψιμο και ανάλατο για τα μεγαλύτερα παιδιά που κρύβουμε όλοι μέσα μας και που δεν αρκούμαστε σε ένα τρυφερό αρκούδο και έναν δονκιχωτικό ηλικιωμένο.
40
Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος
ertnews.gr
2023-09-06
Όμορφος σχεδιασμός, χαριτωμένο αποτέλεσμα... Προβλέψιμοι στόχοι. Τα γνωστά συστατικά των ανεξάρτητων κινουμένων σχεδίων που έχουν μια ικανοποιητική πορεία στο παγκόσμιο Box-Office.
40
Νίκος Αστυρακάκης
FLIX
2023-09-04
Μια από τις ακριβότερες ευρωπαϊκές παραγωγές στα κινούμενα σχέδια, η ταινία δυστυχώς απογοητεύει με την μείξη όντως ενδιαφέρουσων ιδεών αλλά χιλιοπαιγμένων κλισέ παιδικών ταινιών.
20
Νίκος Παλάτος
FreeCinema
2023-09-02
Ανήλικο θέαμα απευθυνόμενο (κυρίως) σε μονοψήφιες ηλικίες, που καλό θα είναι θαρρώ να μην έχουν υπόψη τους το «Toy Story», διότι καμιά φορά τα πιτσιρίκια στραβώνουν χειρότερα κι από τους μεγάλους!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση