Η Ζωγραφιά του Θεού(2023)
(The Painting of God)  Πρώτη προβολή: 25-05-2023

25 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο αιφνίδιος θάνατος της μητέρας του ξαναφέρνει τον Δημήτρη στην Ελλάδα. Σκοπός του να βάλει την ανάπηρη αδελφή του σε ίδρυμα και να ζήσει ευτυχισμένος με τη σύντροφό του στο πατρικό. Μέσα από συνεχόμενες κωμικές ανατροπές η κοσμοθεωρία του αλλάζει.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:Ελλάδα
Σκηνοθέτης:Γιάννης Καλογερόπουλος
Πρωταγωνιστούν:Ιάκωβος Μυλωνάς, Νανά Τζαβάρα, Εύη Καραδήμα, Στεφανία Γκουρνέλου
Διάρκεια:96
60
Στράτος Κερσανίδης
2023-05-08
Αν και το θέμα της φαντάζει «βαρύ», αυτό που βλέπουμε είναι μια ταινία ευχάριστη, που βγάζει γέλιο. Ένας ύμνος στην ανθρώπινη θέληση που δίνεται με απλότητα, ειλικρίνεια και χιούμορ.
20
Γιάννης Ζουμπουλάκης
2023-05-06
Ενώ το σενάριο αναπτύσσεται αξιοπρεπώς με διάφορες μικρο εκπλήξεις να δίνουν τον τόνο της ταινίας (π.χ. ο οικονομικός παράγοντας και η σύντροφος του ήρωα), ο ερασιτεχνισμός στην κατασκευή της είναι εμφανής και η ταινία πάσχει σοβαρά από πρωταγωνιστή γιατί η ερμηνεία του ιδίου του Ιάκωβου Μυλωνά στον ρόλο του αδελφού προκαλεί μεγαλύτερο οίκτο απ' ότι η κατάσταση της αδελφής του (Νανά Τζαβάρα).
20
Ορέστης Μαλτέζος
2023-05-04
Σίγουρα αξιέπαινη η πρόθεση των συντελεστών να μεταφέρουν στον κινηματογράφο τη θεατρική τους παράσταση, παρότι ελάχιστα πράγματα μπορούν να χαρακτηριστούν ως αμιγώς κινηματογραφικά, με το αποτέλεσμα να μοιάζει περισσότερο σαν μια υπερβολικά ανεπτυγμένη απόπειρα βιντεοσκόπησής της.
0
Χρήστος Μήτσης
2023-05-02
Νηπιακά μελοδραματική και αφόρητα φάλτσα κραυγή υπεράσπισης της διαφορετικότητας, οι απανωτές χιουμοριστικές «πινελιές» της οποίας σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν πρόκειται για κινηματογραφική... τρολιά.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση