H DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια(2022)
(DC League of Super-Pets)  Πρώτη προβολή: 08-09-2022

53 Βαθμολόγιο
με βάση 12 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Κρύπτο, ο σούπερ-σκύλος, είναι αχώριστος φίλος με τον Σούπερμαν. Μοιράζονται τις ίδιες υπερδυνάμεις και μάχονται πλάι-πλάι ενάντια στο έγκλημα στην πολύπαθη Μητρόπολη. Όταν ο Σούπερμαν και η Λεγεώνα των υπερηρώων πέφτουν θύματα απαγωγής, ο Κρύπτο πρέπει να πείσει μια αγέλη αδέσποτων να επιστρατεύσουν τις νεοαποκτηθείσες υπερδυνάμεις τους για να τον βοηθήσουν σε αυτήν τη δύσκολη αποστολή διάσωσης των υπερηρώων

Είδος:Κιν. Σχέδια
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Τζάρεντ Στερν, Σαμ Λεβίν
Πρωταγωνιστούν:Ντουέιν Τζόνσον, Κέβιν Χαρτ, Κέιτ ΜακΚίνον, Ντιέγκο Λούνα
Διάρκεια:105
66
Βαλεντίνος Κατανοΐου
IGN Greece
2022-09-20
Το "DC League of Super-Pets" έχει κάποιες καλές στιγμές και μια γερή δομή, αλλά τα συνολικά ασταθή στοιχεία του δεν του επιτρέπουν ποτέ να λάμψει πραγματικά.
60
Κωστής Μπίτσιος
apotis4stis5.com
2022-09-18
Η πλειάδα των πρωταγωνιστών χαρίζουν πόντους στην ταινία, αλλά δεν την κάνουν αξιομνημόνευτη. Του χρόνου δεν θα τη θυμάσαι.
60
Χρυσοστομάκης Λακταρίδης
DOC TV
2022-09-16
Διασκεδαστική animated περιπέτεια της Justice League που θα μπορούσε να σταθεί δίπλα στις κανονικές ταινίες της DC. Αν και η υπόθεση και η εξέλιξή της είναι λίγο πολύ αναμενόμενες, διαθέτει χιούμορ και είναι υπερθεαματική.
60
Παύλος Γκουγιάννος
MOVE IT
2022-09-14
Βέβαια, δεν παύει να είναι μια απόλυτα διασκεδαστική περιπέτεια που κρατάει το παιδικό κοινό και τους έχοντες παιδική ψυχή μέχρι την τελευταία σκηνή και μάλιστα είναι από τις πιο αστείες ταινίες που έχουμε δει μέχρι στιγμής φέτος, ό,τι και αν αυτό σημαίνει για την φετινή κινηματογραφική παραγωγή.
40
Χρήστος Μήτσης
αθηνόραμα
2022-09-12
Τα κατορθώματα της Justice League εμπνέουν μια κωμική υπερηρωική σκυλοπεριπέτεια χωρίς μεγάλη φαντασία, προορισμένη κυρίως για προεφηβική κατανάλωση.
40
Λήδα Γαλανού
efsyn.gr
2022-09-10
Πρωτότυπη ιδέα με απολύτως κλισέ και ανέμπνευστη εκτέλεση, κατάλληλη μόνο για μια «safe» απασχόληση των παιδιών που γύρισαν από τις διακοπές και δεν έχουν ξεκινήσει σχολείο.
40
Σταύρος Γανωτής
Filmy.gr
2022-09-08
Και μόνο που ένας γονιός που έχει χαλάσει έναν μίνι πακτωλό χρημάτων για να δει ό,τι κινείται από σουπερ-ηρωικές ταινίες, μπορεί να κάτσει εδώ να χαζέψει με ευκολία την ανήλικη εκδοχή τους, είναι ένα κατόρθωμα που το ακριβό Χόλιγουντ το εξασφαλίζει αφειδώς. Και αυτό είναι κάτι που αξίζει αναγνώρισης.
40
Χρήστος Μπακατσέλος
FLIX
2022-09-06
Τα σούπερ - κατοικίδια της DC σε αναπάντεχες περιπέτειες που έχουμε ξαναδεί καλύτερα
40
Ηλίας Φραγκούλης
FreeCinema
2022-09-04
Εξαιρετικό animation και σοβαρό επίπεδο παραγωγής, εννοείται. Αν έχετε πιτσιρίκια που θέλετε να τους μάθετε (ντε και καλά...) την ύπαρξη του Superman και της «παρέας» του, ιδού η ευκαιρία. Προσωπικά, πάντως, δεν επικροτώ στον «εθισμό» από τέτοιες ηλικίες (στις οποίες απευθύνεται βασικά το έργο).
40
Γιάννης Βασιλείου
LiFO
2022-09-02
Πρόκειται για θέαμα παιδικού προσανατολισμού, που έχει τις χαριτωμενιές του ώστε να κρατήσει τα πιτσιρίκια, μα όταν περνάει στη δράση αναπόφευκτα δοκιμάζει τις αντοχές των ενήλικων συνοδών τους.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση