Διαστημικά Καλάθια: Η Νέα Γενιά(2021)
(Space Jam: A New Legacy) | Πρώτη προβολή: 15-07-2021

44 Βαθμολόγιο
με βάση 19 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς καλείται να διορθώσει τη σχέση με το μικρότερο γιο του, με τον οποίο κινδυνεύει να αποξενωθεί εξαιτίας της εμμονής του μπαμπά Τζέιμς με το μπάσκετ. Το πάθος όμως του αγοριού βρίσκεται στα βιντεοπαιχνίδια, κάτι που για να καταλάβει ο πρωταθλητής NBA θα πρέπει να το αποδείξει σε έναν αγώνα δίχως αύριο με τον Μπαγκς Μπάνι, τον Ντάφι Ντακ, τον Τουίτι και όλα τα υπόλοιπα Looney Tunes στην πεντάδα του.

Είδος:Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Μάλκολμ Ντ. Λι
Πρωταγωνιστούν:ΛεΜπρον Τζέιμς, Ντον Τσιντλ, Κρις Ντέιβις, Σέντρικ Τζο
Διάρκεια:115
72
Ευρυδίκη Βαλή Σαράφογλου
2021-07-20
Το πετυχημένο χιούμορ και ο σεβασμός προς το πρωτότυπο, κάνουν το "Space Jam: Α New Legacy" μια διασκεδαστική ταινία για όλες τις ηλικίες που δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο.
60
Νίκος Δρίβας
2021-07-18
Μια διασκεδαστική ταινία και βασική προϋπόθεση για το Space Jam: A New Legacy είναι να μπείτε στο κλίμα της. Με λίγα λόγια, είναι για συγκεκριμένο κοινό και με συγκεκριμένο σκοπό, που δεν είναι άλλος από το να περάσει ευχάριστα το δίωρο.
50
Ειρήνη Δρίβα
2021-07-16
Ο Μάλκολμ Ντ. Λι (Night School) έχοντας στο πλευρό του μια δυνατή δημιουργική ομάδα καταφέρνει να εντυπωσιάσει φέρνοντας ένα αποτέλεσμα που, μάλλον, θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγαλύτερους.
40
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
2021-07-14
Η ταινία χάνει το ενδιαφέρον της ήδη από το τζάμπολ, εξαιτίας της τραβηγμένης κι αχρείαστα περίπλοκης πλοκής.
40
Ναταλία Πετρίτη
2021-07-12
Το Space Jam: A New Legacy δεν είναι μια κακή ταινία, με σκηνές όπως αυτή όπου ο Porky Pig φτύνει ρίμες ως Notorious P.I.G. να είναι αρκετές για να μας κάνουν να σπεύσουμε στα σινεμά, αποδεχόμενοι πως μια στο τόσο, μια δόση κινηματογραφικού hauntology δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
40
Λήδα Γαλανού
2021-07-10
Οι καιροί έχουν αλλάξει, στο επίκεντρο τώρα ο ΛεΜπρον, η γενική διάθεση πιο correct και λιγότερο ξέφρενη, ωστόσο το κέφι στέκεται στο... ύψος του και οι φαν δεν θ' απογοητευτούν.
40
Λήδα-Ειρήνη Αδάμου
2021-07-08
Η αισθητική του όλου στησίματος δηλαδή ενός περιβάλλοντος «διεπαφής» πατέρα και γιου, εφόσον σ' αυτό επέλεξαν να βρουν τους εαυτούς τους και να αποκαταστήσουν τη σχέση τους, δεν ανταποκρίνεται στη σύλληψη κάτι τόσο «φρέσκου», όπως η έμπνευση (εκ μέρους του σεναριογράφου Ryan Coogler) εν προκειμένω του τόσο ιδιαίτερου σημείου επικοινωνίας πατέρα και γιου, με αποτέλεσμα το όλο σκηνοθετικό αλλά και παραγωγικό εγχείρημα να μην απογειωθεί σε μια τόσο πρωτοπόρα, όσο η όλη ιδέα, κινηματογραφική εμπειρία.
40
Χρήστος Μπακατσέλος
2021-07-06
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και η ομάδα των Τιούνς έχουν μία μόνο ευκαιρία να κερδίσουν το μεγαλύτερο παιχνίδι της ζωής τους εναντίον της ομάδας εξωγήινων. Θα μπορούσαν να το κάνουν και χωρίς μια ολόκληρη ταινία.
40
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
2021-07-04
Τα διαστημικά καλάθια παντρεύουν και πάλι το μπάσκετ με τα κινούμενα σχέδια και τα αστεία διαδέχονται το ένα το άλλο με άγχος και μηχανικό καταιγισμό, σε μια ταινία που στοίχισε πολύ ακριβά και εξαντλεί το άναρχο DNA της παλιάς γενιάς των καρτούν σε απλοϊκή, διδακτική ψυχαγωγία του τύπου «πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου».
30
Νεκτάριος Σάκκας
2021-07-02
Ο Λεμπρόν Τζέιμς συμμαχεί με τα Looney Tunes σε ένα σίκουελ προσαρμοσμένο στην σύγχρονη ψηφιακή εποχή, το οποίο όμως ελάχιστα μπορεί να αφορά το κοινό του πρώτου «Space Jam».
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση