Αυτοί που Εύχονται το Θάνατό μου(2021)
(Those Who Wish Me Dead) | Πρώτη προβολή: 09-06-2021

39 Βαθμολόγιο
με βάση 27 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένας έφηβος αυτόπτης μάρτυρας μιας δολοφονίας καταδιώκεται από δύο επαγγελματίες δολοφόνους στην άγρια φύση της Μοντάνα μαζί με μια δασοπυροσβέστρια που έχει ως σκοπό την προστασία του, υπό την απειλή μιας καταστροφικής δασικής πυρκαγιάς.

Είδος:Περιπέτεια
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Τέιλορ Σέρινταν
Πρωταγωνιστούν:Αντζελίνα Τζολί, Φιν Λιτλ, Νίκολας Χουλτ, Γιον Μπέρνταλ
Διάρκεια:100
60
Αλέξης Ν. Δερμεντζόγλου
2021-06-20
Η αφήγησή του είναι ελλειπτική, θραυσματική, αργόρυθμη και με εξαιρετικές υπόγειες μεταβάσεις. Κάποιες λίγες φορές γίνεται φλασάτη για να επανέλθει στην εικονική αντιμετώπιση της υπαρξιακής εσωτερικής αγωνίας. Τηρουμένων των αναλογιών για το είδος της, μια πολύ καλή κινηματογραφική πρόταση.
50
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
2021-06-18
Βλέπεται πάντως με άνεση καθώς δεν λείπουν η αγωνιώδης δράση αλλά και οι σωστές λυρικές εκλάμψεις που δίνουν ζωτικές ανάσες στο σύνολο.
40
Ζουμπουλάκης Γιάννης
2021-06-16
Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της ταινίας είναι ότι η Τζολί, έχει την ίδια ακριβώς εικόνα που είχε όταν έπαιξε την Λάρα Κρόφτ πριν από 20 χρόνια. Κρίμα για τον σεναριογράφο της σπουδαίας ταινίας «Πάση θυσία» που εδώ σκηνοθετεί.
40
Στέφανος Κ. Αρταβάνης
2021-06-14
Το στούντιο ήθελε ένα αγωνιώδες θρίλερ και ο Sheridan τους το έδωσε. Στερούμενο όμως κάθε θεματικής ουσίας και βάθους χαρακτήρων είναι ένα έργο πολύ πιο αδύναμο από τα προαναφερθέντα του σκηνοθέτη/σεναριογράφου. Μια ταινία που οι περισσότεροι θα δουν μια φορά για να περάσουν την ώρα τους και σύντομα θα ξεχάσουν.
40
Αλέξανδρος Κυριαζής
2021-06-12
Για να βγει μια τέτοια ταινίες από τέτοιους συντελεστές, δεν πρέπει να έχεις Ερμή ανάδρομο αλλά ολόκληρο γαλαξία. Προσπεράστε το άφοβα...
40
Λήδα Γαλανού
2021-06-10
Υπάρχει κάτι το καθησυχαστικό στο να βλέπεις την Αντζελίνα Τζολί σε ταινία δράσης. Όχι σε δράμα, όπου οι ερμηνείες της πνίγονται στην υπερβολή, ναι στην κωμωδία, αν ως τέτοια δει κανείς το «Maleficent». Αλλά κυρίως σε ταινία δράσης, γιατί είναι λεπτεπίλεπτη αλλά δυνατή, ήρεμη αλλά αποφασιστική κι είναι βέβαιο πως ό,τι θελήσει να κάνει, θα το καταφέρει. Κι εκεί κάπου σταματούν τα πλεονεκτήματα του «Αυτοί που Εύχονται το Θάνατό μου».
40
Ανδρομάχη Σδούκου
2021-06-08
Το "Those Who Wish Me Dead" είναι μια εύκολη επιλογή για παρακολούθηση και με χαμηλό τον πήχη των προσδοκιών, θα μπορούσε πιθανά ακόμα και να ικανοποιήσει τους λιγότερο απαιτητικούς.
30
Ηλίας Δημόπουλος
2021-06-06
Πολλαπλά ανισόρροπο θρίλερ επιβίωσης, με μια απίθανα προβληματική πτυχή μεταξύ άλλων, που δεν αρμόζει στην ντίβα πρωταγωνίστριά του και την επιστροφή της στο είδος της δράσης.
30
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
2021-06-04
Εκτός από τα σεναριακά κενά και την ανισοσκελή σκηνοθεσία, το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η εξωγήινα αριστοκρατική Τζολί πλέον προσποιείται τον ανθρώπινο πόνο, έχοντας προφανώς συνηθίσει να τον επανεφευρίσκει σε μη ανθρώπινους χαρακτήρες που κατά κόρον έχει ενσαρκώσει τις τελευταίες δεκαετίες.
30
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2021-06-02
Αργόσυρτη περιπέτεια με σχεδόν πλήρη απουσία συμβάντων και μια εντελώς πεζή αίσθηση ψυχολογικής σκιαγράφησης από τον Τέιλορ Σέρινταν, σεναριογράφο του "Πάση Θυσία" και δημιουργό του τηλεοπτικού "Yellowstone".
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση