Μάρτιν Ίντεν(2019)
(Martin Eden) | Πρώτη προβολή: 24-01-2021

63 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Μάρτιν Ίντεν, ένας νεαρός, αγράμματος ναύτης, γνωρίζει την μεγαλοαστή Έλενα και ο έρωτάς του τον παρακινεί σε μια βουλιμική αναζήτηση γνώσης και πάθους συγγραφής. Οι απορρίψεις διαδέχονται η μία την άλλη, όμως όταν τελικά έρχεται η αναγνώριση ο ίδιος έχει κατατροπωθεί από την ψευδεπίγραφη φήμη και την απομυθοποίηση του έρωτα.

Είδος:Δράμα
Χώρα:Ιταλία
Σκηνοθέτης:Πιέτρο Μαρτσέλο
Πρωταγωνιστούν:Λούκα Μαρινέλι, Τζέσικα Κρέσι, Βιτσέντζο Νεμολάτο, Μάρκο Λεονάρντι
Διάρκεια:129
80
Άρτεμις Salader
2021-02-06
Είναι μια ταινία πάρα πολύ καλή που σε συνεπαίρνει. Αναρωτιέσαι πόσα ακόμα θα θυσιάσει για τα αβέβαια όνειρα του. Πόσα θα θυσιάζαμε ο καθένας μας για αυτό που πραγματικά αγαπάμε;
60
Παύλος Γκουγιάννος
2021-02-04
Ακόμα και όταν γίνεται φλύαρο, ακόμα και όταν προσπαθεί να χωρέσει πολλές συζητήσεις σε μια ταινία μυθοπλασίας που πρέπει να έχει και μια αφηγηματικότητα, και πάλι δεν παύει να αποτελεί μια γοητευτική αναπόληση περασμένων εποχών με μια ματιά ξεκάθαρα σύγχρονη και επίκαιρη.
50
Δημήτρης Δημητρακόπουλος
2021-02-02
Η ερμηνεία του Λούκα Μαρινέλι παραμένει συνεχώς αφοσιωμένη και ακριβής όμως η εστίαση του Μαρτσέλο μοιάζει σταδιακά να θολώνει, δίχως να μπορεί να προσδώσει θέρμη μέχρι τέλους στην πολιτική και πολιτιστική Οδύσσεια του «Martin Eden». Ωστόσο, ανάγοντας την ουσία του έργου σε ένα πολύ μεγαλύτερο χρονικό εύρος, ο Μαρτσέλο πετυχαίνει να κάνει τον ήρωά του πιο διαχρονικό από ποτέ, και αυτό αποτελεί από μόνο του σημαντική επιτυχία.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση