Ο Πλανήτης του Γουίλι(2019)
(Terra Willy: Planète Inconnue) | Πρώτη προβολή: 30-07-2020

44 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Όταν το διαστημόπλοιό τους καταστρέφεται από έναν αστεροειδή, ο μικρός Γουίλι χωρίζεται από τους γονείς του και η κάψουλα διάσωσης τον οδηγεί σε έναν μυστηριώδη και ανεξερεύνητο πλανήτη. Με τη βοήθεια του Μπακ, ενός ρομπότ επιβίωσης, θα πρέπει να τα βγάλει πέρα μέχρι να τον εντοπίσουν και να τον σώσουν οι γονείς του.

Είδος:Κιν. Σχέδια
Χώρα:Γαλλία
Σκηνοθέτης:Ερίκ Τοστί
Διάρκεια:89
60
Τάσος Μελεμενίδης
2020-07-16
Η παρουσία του στον πλανήτη χαρακτηρίζεται από ισόποσες δόσεις περιπέτειας, μυστηρίου και μελαγχολίας που επιφέρουν την αναμενόμενη πρώιμη ενηλικίωση, σε set που ισορροπούν ανάμεσα στο αχανές άγνωστο και τον επίγειο παράδεισο που ένα παιδί-θεατής θα δυσκολευτεί πολύ να αποχωριστεί, ακόμη και αν αυτό επιβάλει ένα αίσιο τέλος.
50
Ζουμπουλάκης Γιάννης
2020-07-14
Με την βοήθεια ενός ρομπότ, ο μικρός θα ζήσει την μεγάλη περιπέτεια στον ανεξερεύνητο πλανήτη όπου όλοι έζησαν καλά κι εμείς καλύτερα.
40
Χρήστος Μήτσης
2020-07-12
Καλοσχεδιασμένη και προβλέψιμη διαστημική περιπέτεια «εξωγήινης περιπλάνησης» με αποκλειστική φιλοδοξία να ικανοποιήσει το ανήλικο κοινό.
40
Δημήτρης Δανίκας
2020-07-10
Νηπιαγωγείο!
40
Σταύρος Γανωτής
2020-07-08
Τα μηνύματα του είναι κι αυτά προσεγμένα, ώστε να πιάσουν τόπο σε μικρά παιδιά, και να μην προβληματίσουν τους συνοδούς τους. Εν ολίγοις, δηλαδή, έχουμε μια ιδανική ταινία για τους θεατές που αυστηρώς στοχεύει, ενώ για τους υπόλοιπους... υπάρχει πάντα το φουαγιέ!
40
Μανώλης Κρανάκης
2020-07-06
Επιστροφή στα βασικά για την γαλλική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων που ανοίγει το μεγάλο βιβλίο της επιστημονικής φαντασίας σε μια διασκεδαστική εισαγωγή για τα παιδιά.
40
Νίκος Παλάτος
2020-07-04
Συμπαθές ευρωπαϊκό animation για όλη την οικογένεια, αν και ολοφάνερα στοχευμένο προς τις μικρές ηλικίες. Μοιάζει κάπου με χαμένη ευκαιρία, αφού παραμένει πεισματικά σε μονοδιάστατα και επαναλαμβανόμενα σεναριακά επίπεδα.
40
Θόδωρος Γιαχουστίδης
2020-07-02
Υπάρχουν ταινίες κινουμένων σχεδίων αποκλειστικά για ενήλικες. Υπάρχουν ταινίες κινουμένων σχεδίων οι οποίες απευθύνονται τόσο σε ενήλικες όσο και σε ανήλικους θεατές. Και υπάρχουν ταινίες κινουμένων σχεδίων που αφορούν αποκλειστικά παιδιά. Στην τρίτη κατηγορία θα πρέπει να τοποθετήσουμε αυτήν τη γαλλικής παραγωγής ταινία. Παιδιά από πέντε έως (το πολύ) 13 χρονών είναι το target group της ταινίας. Οπότε οι συνοδοί τους – γονείς, θείοι, θείες, μεγαλύτερα ξαδέλφια – δεν θα δεινοπαθήσουν ακριβώς (ευτυχώς), το πιθανότερο, όμως, είναι να βαρεθούν.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση