Οδός Μαλασάνια 32(2020)
(Malasaña 32) | Πρώτη προβολή: 23-07-2020

39 Βαθμολόγιο
με βάση 17 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Στα τέλη της δεκαετίας του '70, η οικογένεια Ολμέδο αγοράζει ένα παλιό διαμέρισμα στην Οδό Μαλασάνια 32, στη Μαδρίτη. Αφήνουν πίσω το χωριό τους για να αναζητήσουν μια καλύτερη ζωή στην πόλη. Όμως υπάρχει κάτι που η οικογένεια Ολμέδο δεν γνωρίζει: στο διαμέρισμα που αγόρασαν, δεν είναι μόνοι. Κάτι τους απειλεί και θα χρειαστεί να αμυνθούν μέχρι τέλους, για να σώσουν τις ζωές τους.

Είδος:Τρόμου
Χώρα:Ισπανία
Σκηνοθέτης:Άλμπερτ Πίντο
Πρωταγωνιστούν:Μπεγκόνα Βάργκας, Ιβάν Μάρκος, Μπέα Σεγκούρα
Διάρκεια:104
60
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
2020-07-20
Ο ισπανικός τρόμος στα καλύτερα του με μια ιστορία που κρύβει πολύ.... πράμα πίσω από τους στοιχειωμένους τοίχους μιας παλιάς μαδριλένικης κατοικίας.
50
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2020-07-18
Η ταινία σίγουρα δεν είναι κάτι ριζοσπαστικό ή πρωτοφανές στο είδος, κι η κλιμάκωση ίσως δεν λειτουργήσει για όλους τους θεατές, αλλά πάντως είναι καλοφτιαγμένη και αρκούντως ανατριχιαστική ώστε να λειτουργήσει εντός των συμβάσεων του είδους.
50
Παναγιώτης Τιμογιαννάκης
2020-07-16
Από Ατμόσφαιρα το έργο παίρνει Αριστα. Εξού κι ανέφερα στην αρχή του κειμένου ότι κάνει το κοινότοπο να γίνεται συναρπαστικό. Βέβαια, δεν μας αφήνει τίποτε περισσότερο, όταν τελειώσει η ταινία, από το δίωρο της παρακολούθησης, δεν είναι θρίλερ που το παίρνεις μαζί σου.
40
Χρήστος Μήτσης
2020-07-14
Όλα τα κλισέ των στοιχειωμένων σπιτιών επιστρατεύονται σε ένα ελάχιστα πειστικό αν και ατμοσφαιρικό θρίλερ, το οποίο στο φινάλε αποφασίζει να γίνει πολιτικοκοινωνική αλληγορία.
40
Ζουμπουλάκης Γιάννης
2020-07-12
Το στοιχείο του ανεξήγητου με τα πάντα να βρίσκονται «στον αέρα», για μια ακόμη φορά και σε ένα ακόμη θρίλερ, είναι εκείνο που πρωτοστατεί και το αποτέλεσμα σε φέρνει σε αμηχανία.
40
Λήδα Γαλανού
2020-07-10
Αυτό το καλό ξεκίνημα, μ' ένα απίθανα φωτογενές καστ, ο Πίντο γρήγορα το υποβιβάζει σ′ ένα κακέκτυπο του «Poltergeist», σε μια σειρά από «τρομάρες» όπου «κάτι» κρύβεται στο σκοτάδι, για να το εκτοξεύσει στη σφαίρα της παρωδίας προς το φινάλε, μπερδεύοντας τα κίνητρα και τους στόχους του, σε μια ταινία που αποδεικνύεται, τελικά, τρομακτικά... αλλοπρόσαλλη.
40
Αλέξανδρος Κυριαζής
2020-07-08
Η ομολογουμένως εξαιρετική αφίσα θα σας προσκαλέσει για τσάι και βουτήματα στο τρίτο όροφο της οδού Μαλασάνια 32, όμως θα σας πρότεινα να μη δεχτείτε, το τσάι είναι άνοστο και τα κουλουράκια μπαγιάτικα.
40
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
2020-07-06
Ενώ οι σεκάνς της σταδιακής αφαίμαξης των νέων ενοίκων από το σατανικό πνεύμα αναπτύσσονται με ισπανο-χολιγουντιανά εργαλεία του είδους (από τον Ντελ Τόρο ως τον Τζέιμς Γουάν, με σεβασμό) και ένα τέμπο αυτοπεποίθησης από τον Αλμπέρτ Πίντο, η τρίτη πράξη μοιάζει να βγήκε από άλλο έργο.
30
Τάσος Μελεμενίδης
2020-07-04
Από τα υπολείμματα του πολύ δημοφιλούς είδους του ισπανόφωνου θρίλερ, ένα ατμοσφαιρικό στα πρώτα λεπτά και επαναλαμβανόμενο στη συνέχεια φιλμ με αρκετά δάνεια τρόμου σλλά και ασυνέχειες στην αφήγησή του.
20
Μανώλης Κρανάκης
2020-07-02
Ισπανική ταινία τρόμου που δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, αφήνοντας τις προσδοκίες που χτίζει στην αρχή να πέσουν στο κενό από το βάρος των κλισέ, του εύκολου τρόμου και μιας ακατανόητης έως και αδιάφορης τελικής αποκάλυψης.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση