Ακαταμάχητος(2020)
(Irresistible)  Πρώτη προβολή: 17-09-2020

48 Βαθμολόγιο
με βάση 20 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Γκάρι Ζίμερ, σχεδιαστής πολιτικής στρατηγικής του Δημοκρατικού κόμματος, αναλαμβάνει την εκστρατεία για την εκλογή ενός βετεράνου στρατιωτικού στη θέση του δημάρχου μίας επαρχιακής, συντηρητικής πόλης του Ουισκόνσιν. Προκειμένου να τον αντιμετωπίσουν, οι Ρεπουμπλικάνοι στέλνουν μία ευφυέστατη αντίπαλο, και ομόλογό του, την Φέιθ.

Είδος:Δράμα, Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Τζον Στιούαρτ
Πρωταγωνιστούν:Στιβ Καρέλ, Ρόουζ Μπερν, Κρις Κούπερ, Μακένζι Ντέιβις
Διάρκεια:101
80
Ζουμπουλάκης Γιάννης
Το Βήμα
2020-09-20
Είναι σκεπτόμενη, άμεση, επίκαιρη, έξυπνη σε ατάκες και καταστάσεις και με μια εντελώς απρόβλεπτη σεναριακή τροπή προς το τέλος, η οποία μπορεί να σε κάνει να πετάξεις την σκούφια σου.
60
Κώστας Ζαλίγκας
Ελεύθερος Τύπος
2020-09-18
Ανάλαφρη αλλά πολύ εύστοχη πολιτική σάτιρα του συστήματος που κρύβεται πίσω από μια προεκλογική εκστρατεία, με κινητήριο δύναμη βέβαια τον πακτωλό χρημάτων προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο Στιβ Καρέλ ποτέ δεν κάνει λάθος, πλέον, στις ερμηνείες του και είναι για ακόμη μια φορά απολαυστικός.
50
Ηλίας Δημόπουλος
cinemagazine.gr
2020-09-16
Πολιτική, σατιρική κομεντί, φτιαγμένη από τον Πάπα της αμερικανικής talk-show τηλεοπτικής πολιτικής σάτιρας, που επιτίθεται στο εκλογικό σύστημα της χώρας του και εκθέτει παθολογίες και παθογένειες μιας προβληματικής Δημοκρατίας.
50
Λήδα Γαλανού
FLIX
2020-09-14
O δαιμόνιος Τζον Στιούαρτ σατιρίζει το αμερικανικό εκλογικό σύστημα και δηλώνει πίστη στην αγνή λαϊκή ψυχή - και τους καλογραμμένους κωμικούς διαλόγους.
50
Νίκος Παλάτος
FreeCinema
2020-09-12
Ενίοτε εύστοχη ως σάτιρα, αν και όχι τόσο αστεία ως κωμωδία, η δεύτερη ταινία στην καριέρα του Τζον Στούαρτ παρέχει (όπως και η πρώτη του) τροφή για σκέψη, παρά το γεγονός ότι το βασικό της θέμα έχει αρκετές φορές απασχολήσει στο παρελθόν.
50
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
LiFO
2020-09-10
Δεν ανακαλύπτει την πυρίτιδα, αλλά αναπτύσσει το θέμα και το στόρι του ωραία, με χιούμορ και μια αρκετά τραβηγμένη ανατροπή στο φινάλε.
40
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
Monopoli.gr
2020-09-08
Λίγα πετυχημένα αστεία, χαρακτήρες μονοδιάστατοι και ρηχοί, διδαχές και νουθεσίες που θυμίζουν μόνο κατά περίσταση το γεμάτο ανθρωπιά και συναίσθημα σινεμά του Φρανκ Κάπρα.
30
Χρήστος Μήτσης
αθηνόραμα
2020-09-06
Το φάντασμα του Φρανκ Κάπρα περιπλανιέται με μελοδραματική φιλελεύθερη αφέλεια σε μια πολιτική σάτιρα που αναπαράγει, με μοντέρνα επίφαση, ξεπερασμένα καταγγελτικά και all American κλισέ.
30
Γιώργος Noir Παπαϊωσήφ
InTownPost
2020-09-04
Εκατόν ένα λεπτά προβολής με τον Στιβ Καρέλ να σώζει κάπως την κατάσταση, ψεκάσατε, σκουπίσατε, τελειώσατε.
20
Θοδωρής Δημητρόπουλος
news247.gr
2020-09-02
Ένα φιλμ εκτός πολιτικού τόπου και χρόνου, που διασώζεται μόνο όταν μοιράζονται την οθόνη οι Στιβ Καρέλ και Ρόουζ Μπερν (στο ρόλο της ρεπουμπλικάνας ανταγωνίστριάς του), υπερβολικά ταλαντούχοι κωμικοί ακόμα και όταν χαραμίζονται σε ρόλους σαν αυτούς.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση