66 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για ένα ψυχολογικό horror game με επίκεντρο την απεγνωσμένη αναζήτηση ενός πατέρα για την εξαφανισμένη κόρη του βαθιά μέσα στο δάσος. Όμως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Είδος:Adventure, Horror
Δημιουργός:CBE software
Πλατφόρμα:PC
71
Πάνος Αλεξόπουλος (PC)
2020-05-10
Είναι ένα συμπαθέστατο παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον και αγωνία που έρχεται να καλύψει το κενό σε ένα πολύ συγκεκριμένο είδος. Και το κάνει καλά.
70
The "Joker" (PC)
2020-05-08
Στο σύνολο του, ο τίτλος προσφέρει μια αξιόλογη ιστορία με βάση τις ανθρωπινές σχέσεις που αξίζει την προσοχή σας.
70
Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου (PC)
2020-05-06
Αξίζει τα 30€ ; Προσωπικά έχω δώσει περισσότερα για παιχνίδια που είναι χειρότερα, οπότε θεωρώ αξίζει αν αγαπάτε παιχνίδια με story telling και horror ύφος.
60
Σάββας Καζαντζίδης (PC)
2020-05-04
Αν αντέχετε σε πειραματισμούς και δε βαριέστε να τριγυρνάτε για καμιά ωρίτσα άσκοπα σε σκοτεινούς διαδρόμους, δοκιμάστε το (αν και η τιμή είναι αρκετά υψηλή για indie τίτλο). Αν το Someday You'll Return ήταν ΑΑ τίτλος γνωστού στούντιο, και έτσι απέφευγε τις κακοτοπιές των περιορισμένων πόρων και ανθρώπινου δυναμικού, μπορεί να μιλούσαμε ακόμα και για έναν άριστο τίτλο.
60
Βασίλης Τατσιόπουλος (PC)
2020-05-02
Τελικά, είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ, πιο φιλόδοξο από ό,τι αντέχει δυστυχώς και η ασυνέπεια μεταξύ του πρώτου και δεύτερου μισού θα απομακρύνει πολλούς παίκτες, όσοι όμως μείνουν μέχρι τέλους, θα δουν αρκετές πετυχημένες ιδέες και αξιομνημόνευτες στιγμές.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση