79 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
10.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Coma 2: Vicious Sisters είναι ένα κορεάτικο survival horror-adventure. Δραπετεύστε από το έρημο σχολείο και επιβιώστε από τη φρίκη της νύχτας. Εξερευνήστε τη γύρω περιοχή και αποκαλύψτε τα σκοτεινά μυστικά του βασιλείου των σκιών. Χρησιμοποιήστε ό, τι έχετε στη διάθεσή σας για να γλυτώσετε από τον θηλυκό δαίμονα που θέλει να σας σκοτώσει.

Είδος:Adventure, Survival Horror
Δημιουργός:Devespresso Games
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch, XboxOne
87
senior k (PS4)
2020-09-10
Το The Coma 2 είναι ένα πολύ όμορφο και οπτικά και ακουστικά παιχνίδι. Έχει ωραία και ενδιαφέρον ιστορία και διαρκεί όσο πρέπει.
80
Νικήτας Καβουκλής
2020-09-08
Αν σας αρέσουν έστω και λίγο τα θρίλερ, το Coma 2: Vicious Sisters είναι ένα παιχνίδι που πρέπει απαραίτητα να προσθέσετε στη συλλογή σας.
80
Παναγιώτης Μητράκης (PC)
2020-09-06
Ένα indie horror διαμαντάκι που παρά τη σχετικά χαμηλή του πρόκληση θα προσφέρει μερικές στιγμές σασπένς και έντασης στους υποψήφιους αγοραστές.
79
Μαριάντζελα Παπαχρήστου (PC)
2020-09-04
Μια μικρή ανατριχιαστική ιστορία που μπορεί να μας εκπλήξει ευχάριστα και δυσάρεστα αλλά και που μας κίνησε το ενδιαφέρον να ασχοληθούμε και με την πρώτη προσθήκη της σειράς, που ρίχνει περισσότερο φως στην κατάσταση της φίλης της πρωταγωνίστριας, χωρίς να συνδέεται άμεσα με τα τεκταινόμενα του τίτλου αυτού.
70
Πάνος Καφετζής (XboxOne X)
2020-09-02
Το The Coma 2 : Vicious Sisters δεν θα απογοητεύσει όσους αποφασίσουν να ασχοληθούν μαζί του. Σίγουρα σαν Horror τίτλος μπορεί να μην είναι τόσο τρομακτικός, όμως η ιστορία αλλά και η ατμόσφαιρα του είναι σε αρκετές περιπτώσεις είναι ανατριχιαστική, θα σας αποζημιώσει.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση